Super League: Για το πέντε στα πέντε ο Παναθηναϊκός, στο Αγρίνιο δοκιμάζεται η ΑΕΚ

Newsroom
Super League: Για το πέντε στα πέντε ο Παναθηναϊκός, στο Αγρίνιο δοκιμάζεται η ΑΕΚ

bet365

Με τρεις αγώνες ανοίγει το Σάββατο η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στην Super League. Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται την Λαμία, στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός την ΑΕΚ και στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τρία παιχνίδια έχει το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας της 5ης αγωνιστικής της Super League και την Κυριακή θα ολοκληρωθεί με ακόμα 4. Η αρχή γίνεται στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να υποδέχεται την Λαμία, την ίδια ώρα (20:00) ο Παναιτωλικός φιλοξενεί την ΑΕΚ και στις 21:30 ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ατρόμητος - Λαμία

Για την 3η νίκη ο Ατρόμητος, να κάνει σεφτέ η Λαμία

Αρχίζουμε με την αναμέτρηση του Ατρομήτου με την Λαμία (20:00). Στο Περιστέρι οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για την τρίτη τους φετινή νίκη, θέλοντας να συνεχίσουν το εξαιρετικό ξεκίνημά τους. Στα αγωνιστικά ο Κρις Κόλμαν δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και έχει κατεβάσει την καλύτερη δυνατή αποστολή την οποία αποτελούν οι: Γιαννιώτης, Μάριτς, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Οικονομίδης, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Μουνίθ, Ρομπάιγ, Τζαβίδας, Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος, Κιάρτανσον, Ροτάριου.

Η Λαμία από την πλευρά της θέλει να φτάσει στην πρώτη της φετινή νίκη και να πάρει βαθμολογική ανάσα. Οι φιλοξενούμενοι μετράνε 2 ισοπαλίες και 2 ήττες και θα παλέψουν για το παρθενικό τους τρίποντο. Στα αγωνιστικά εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Μποάκι, αλλά και οι τραυματίες, Τζανετόπουλος, Ρόμαντιτς και Καραμάνος. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Βασιλακάκης, αλλά και ο Τσούκαλος. Αναλυτικά την αποστολή της Λαμίας για τον αγώνα με τον Ατρόμητο αποτελούν οι: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μπενίτες, Κορνέζος, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Μπάμπης, Τσιλούλης, Βασιλακάκης, Ασκόφσκι, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Τσούκαλος.

Παναιτωλικός - ΑΕΚ

Ντέρμπι κορυφής στο Αγρίνιο

Την ίδια ώρα, ο εξαιρετικός φέτος Παναιτωλικός που στα τέσσερα παιχνίδια έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, υποδέχεται την ΑΕΚ που με την σειρά της έχει 2 νίκες και 2 ήττες. Τα «καναρίνια» θέλουν το τρίποντο για να δείξουν για ακόμα μία φορά πως φέτος θέλει να κοιτάξει πιο ψηλά. Στα αγωνιστικά ο Γιάννης Αναστασίου δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και εκτός αποστολής για λόγους τακτικής έμειναν οι Τσιγγάρας, Μαλής και Βαρόνε. Αναλυτικά την αποστολή των γηπεδούχων αποτελούν οι: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Μπακάκης, Καρέλης, Πέδρο, Νταγκό, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Λιάβας.

Στην ΑΕΚ μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες που αν έρθει θα είναι και η τρίτη στο φετινό πρωτάθλημα. Στα αγωνιστικά εκτός αποστολής έμεινε ο Γιόνσον και ο Τσούμπερ, ενώ και ο Σιντιμπέ που είναι ανέτοιμος έμεινε στα Σπάτα για να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα, στη διάθεση του Αλμέιδα θα είναι οι: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Ελίασον.

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα

Για το πέντε στα πέντε οι «πράσινοι», να τους κόψουν το σερί θέλουν οι Ηπειρώτες

Η πρώτη ημέρα της 5ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «πράσινοι» έχουν κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα μετρώντας 4 νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές και θέλουν να κάνουν το πέντε στα πέντε πριν την διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στην αναμέτρηση αυτή τον Κώτσιρα και συνολικά την αποστολή αποτελούν οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την άλλη μετά την πρώτη του νίκη κόντρα στον Λοεβαδειακό, κατεβαίνει στην Αθήνα θέλοντας να πάρει κάτι στην Λεωφόρο, σπάζοντας και το σερί των «πράσινων». Ο Θανάσης Στάικος από την πλευρά του δεν θα έχει τους2 Πριόρ, Λώλη, Κιάκο και Ριένστρα, ενώ συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Μπάλαν και Μπακαδήμας. Αναλυτικά την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την αποτελούν οι: Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Ποζνάνσκι, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Καραχάλιος, Πήλιος, Μπακαδήμας, Τζίμας, Τσάβος, Λιάσος, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Σταματελόπουλος, Ροσέρο, Παμλίδης, Φοφανά, Μπάλαν.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Σάββατο 17/9

20:00 Ατρόμητος – Λαμία (NS2)

20:00 Παναιτωλικός – ΑΕΚ (CS2)

21:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (CS1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα