Παναθηναϊκός: Μονόδρομος το 5/5 και η διατήρηση στη κορυφή

Παναθηναϊκός: Μονόδρομος το 5/5 και η διατήρηση στη κορυφή

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Μονόδρομος το 5/5 και η διατήρηση στη κορυφή

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο οποίο το ''τρίποντο'' είναι αυτοσκοπός. Οι σκέψεις ενδεκάδας, ο Μπερνάρντ και η Λεωφόρος που αναμένεται κατάμεστη.

Με στόχο το 5/5 και να παραμείνει στη κορυφή ενόψει και της διακοπής του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το βράδυ του Σαββάτου(21:30, Cosmote) τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το βράδυ της Παρασκευής, με τον Σέρβο τεχνικό να μην υπολογίζει μόνο στον Γιάννη Κώτσιρα. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, μόνο προβλέψεις μπορούν να γίνουν, καθώς ο Σέρβος τεχνικός δεν ανοίγει ποτέ τα χαρτιά του. Πιθανότατα, λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι, αριστερός μπακ ο Γκάνεα, δεξιός ο Βαγιαννίδης και ο Σένκεφελντ με τον Πούγγουρα στο κέντρο της άμυνας. Ρούμπεν, Τσέριν, Κουρμπέλης στη μεσαία γραμμή, Αϊτόρ, Παλάσιος στα άκρα και στη κορυφή ο Σπόραρ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Μπερνάρντ αντί του Κουρμπέλη. Σε αυτό το ενδεχόμενο η διάταξη θα αλλάξει σε 4-2-3-1. Πιθανότητες έχει και ο Σάντσες αντί του Βαγιαννίδη για το δεξί άκρο της άμυνας.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Από κει και πέρα, κατάμεστη αναμένεται να είναι η Λεωφόρος, καθώς οι φίλοι του συλλόγου αναμένεται να... τιγκάρουν τις κερκίδες του ιστορικού γηπέδου, στις οποίες θα βρεθούν για πρώτη φορά και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Ο Αλέξις Τρουιγιέ και ο Ένις Τσοκάι που αναμένονται το Σάββατο στην Αθήνα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα