ΑΕΚ: Εκτός ο Γιόνσον ενόψει Παναιτωλικού

Newsroom
ΑΕΚ: Εκτός ο Γιόνσον ενόψει Παναιτωλικού

bet365

Γνωστή έγινε η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Superleague.

Τους παίκτες που θα έχει μαζί του στο Αγρίνιο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ανακοίνωσε ο Ματίας Αλμέιδα της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός προπονητής άφησε εκτός αποστολής τον Γενς Γιόνσον, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και ήταν δύσκολο να προλάβει το ματς, όπως και ο Στίβεν Τσούμπερ.

Παράλληλα, ο Σιντιμπέ δεν είναι έτοιμος ακόμα για μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, με αποτέλεσμα να μείνει και εκείνος στα Σπάτα.

Από εκεί και πέρα, στη διάθεση του Αλμέιδα θα είναι οι: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Ελίασον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Γενς Γιόνσον, Στίβεν Τσούμπερ και Θεοδόσης Μαχαίρας ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (20.00) εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Ελίασον

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα