ΟΦΗ: Δύσκολο να προλάβει τον ΠΑΟΚ ο Τοράλ

Newsroom
ΟΦΗ: Δύσκολο να προλάβει τον ΠΑΟΚ ο Τοράλ

bet365

Εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Τοράλ για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ καθώς ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Αντίστροφα μετράει ο ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ με τον Νίκο Νιόπλια να καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι.

Μετά τη σημερινή (16/09) προπόνηση, ο Έλληνας προπονητής τους Γιαννούλη και Νέιρα να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης και τους Μαρινάκη, Μπουζούκη και Τσιλιανίδη να κάνουν θεραπεία.

Παράλληλα, ο Τοράλ έβγαλε μέρος της προπόνησης, ωστόσο δείχνουν αρκετά δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι με τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι περιελάμβανε η σημερινή (16/9) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Jon Toral συμμετείχε για μια ακόμα μέρα σε μέρος της προπόνησης. Οι Κώστας Γιαννούλης και Juan Neira συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης, με τους Νίκο Μαρινάκη, Γιάννη Μπουζούκη και Κοσμά Τσιλιανίδη να κάνουν θεραπεία. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Η τελευταία χρονικά προπόνηση της ομάδας μας πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (17/9), στις 10:30

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα