Ολυμπιακός: Η περίπτωση Νάβας με τις σημαντικές δυσκολίες και οι επαφές με Ομάρ Ελαμπντελαουί

Ολυμπιακός: Η περίπτωση Νάβας με τις σημαντικές δυσκολίες και οι επαφές με Ομάρ Ελαμπντελαουί

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η περίπτωση Νάβας με τις σημαντικές δυσκολίες και οι επαφές με Ομάρ Ελαμπντελαουί

bet365

Ο Κέιλορ Νάβας έπεσε στο... τραπέζι για τον Ολυμπιακό σε μία υπόθεση με σοβαρές δυσκολίες ενώ υπάρχουν συζητήσεις για το ενδεχόμενο της επιστροφής του Ομάρ.

Non stop είναι οι μεταγραφικές ζυμώσεις και διεργασίες στον Ολυμπιακό με ορατό το ενδεχόμενο να πάμε έτσι και έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο από πλευράς παικτών με ενεργά συμβόλαια σε ομάδες ότι είναι να συμβεί θα συμβεί σήμερα Πέμπτη. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Το όνομα του 35χρονου γκολκίπερ, Κέιλορ Νάβας, διεθνή με την Κόστα Ρίκα και κατόχου ισπανικού διαβατηρίου με μία σπουδαία καριέρα είναι ένα νέο όνομα για να προστεθεί στη μεγάλη αυτή ερυθρόλευκη μεταγραφική λίστα.

Ο Νάβας που έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Ρεάλ ανήκει στην Παρί και έχει συμβόλαιο εκεί. Ο ίδιος θα ήθελε να φύγει και το όνομά του τέθηκε στα υπ' όψιν του Ολυμπιακού. Οι δυσκολίες έχουν να κάνουν κυρίως με δύο θέματα. Πρώτον το πολύ μεγάλο συμβόλαιό του που θα πρέπει να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος η Παρί και δεύτερον εάν ο ίδιος ο Νάβας θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Να θυμίσουμε πως στον Ολυμπιακό για τέρμα παραμένει ανοιχτό να κλείσει ο Πασχαλάκης.

Τώρα φαίνεται επίσης πως ο Ολυμπιακός συζητάει με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί για την περίπτωση επιστροφής του στην ομάδα. Στα 30 του χρόνια ο Νορβηγός διεθνής που ως γνωστόν είχε περάσει σοβαρή περιπέτεια υγείας και επανήλθε έχει μείνει ελεύθερος. Είναι ανοιχτό το εάν θα κλείσει ή όχι. Στον Ολυμπιακό ο έμπειρος δεξιός μπακ έπαιξε 170 ματς και έχοντας 11 γκολ και 16 ασίστ. Είχε φύγει ως ελεύθερος το 2020 για τη Γαλατασαράϊ.

Σε σχέση με τα άλλα ζητήματα ο Ολυμπιακός είναι να ανακοινώσει Χάμες και Κασάμι αλλά και τον Μπακαμπού (όπως έχετε ενημερωθεί σχετικά στο Gazzetta και για τις τρεις αυτές προσθήκες) ενώ ψάχνεται σοβαρά για να κλείσει ένα εξάρι (με ονόματα όπως των Μπακαγιόκο και Μιλιβόγιεβιτς να είναι στο προσκήνιο). Πρέπει να σημειωθεί πως η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος εκπνέει σήμερα Πέμπτη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα