Μπακαμπού: Σήμερα (15/9) στην Ελλάδα για να τελειώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Newsroom
Μπακαμπού: Σήμερα (15/9) στην Ελλάδα για να τελειώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

bet365

Ακόμα μια επιβεβαίωση για το Gazzetta, καθώς ο Κονγκολέζος σέντερ φορ, Σεντρίκ Μπακαμπού, αναμένεται σήμερα (15/9) στις 12:20 στην Ελλάδα για να τελειώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στον Ολυμπιακό στο «deadline» της μεταγραφικής περιόδου της Super League. Μέσα στην ημέρα (15/9) οι Πειραιώτες θα ανακοινώσουν τη μεγάλη μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες, για την οποία σας είχε ενημερώσει το Gazzetta. η αναζήτηση «εξαριού» είναι σε εξέλιξη, ενώ στο «κάδρο» είναι και η περίπτωση του ελεύθερου Παϊτίμ Κασάμι, η οποία μπορεί να ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου που ολοκληρώνεται η διορία για τους ελεύθερους.

Εκτός από το «μπαμ» με τον Κολομβιανό σταρ το Gazzetta σας ενημέρωσε και για την επικείμενη μεταγραφή του Σεντρίκ Μπακαμπού. Ο Κονγκολέζος επιθετικός της Μαρσέιγ πρέπει να θεωρείται «ερυθρόλευκος» και μέσα στην ημέρα αναμένεται να ολοκληρωθεί και αυτή η υπόθεση. Ο διεθνής σεντερ φορ θα φτάσει σήμερα (15/9) στις 12:20 στην Ελλάδα και θα υπογράψει στους πρωταθλητές ως ελεύθερος από τους Μασσαλούς, με το συμβόλαιο του να έχει ισχύ πιθανότατα μέχρι το 2024 .Ο Μπακαμπού πέρυσι είχε 21 αγώνες με 4 γκολ και 1 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα