Ολυμπιακός: Το status για τον Πασχαλάκη

Ολυμπιακός: Το status για τον Πασχαλάκη

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το status για τον Πασχαλάκη

bet365

Το θέμα του Πασχαλάκη με τoν Ολυμπιακό παρέμεινε ανοιχτό και εξακολουθεί να είναι πιθανό ο έμπειρος γκολκίπερ να συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι.

Το όνομα του Πασχαλάκη συντηρείται ειδησεογραφικά για τον Ολυμπιακό εδώ και πολύ καιρό. Ο Ολυμπιακός είχε διαψεύσει κατηγορηματικά την ύπαρξη ενδιαφέροντος ή συμφωνίας το προηγούμενο διάστημα. Περισσότερο διέψευδε την ύπαρξη τελικού deal.

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά όμως ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης από τη στιγμή που έχει μείνει ελεύθερος από τις αρχές Ιουλίου είναι μία περίπτωση που παραμένει ανοιχτή αλλά και πιθανή να κλείσει ακόμα και άμεσα για τον Ολυμπιακό (υπάρχει περιθώριο για τους ελεύθερους έως και τις 30 Σεπτεμβρίου). Στα 33 του χρόνια ο Πασχαλάκης έχει περάσει από τις Ακαδημίες των Ολυμπιακού και ΑΕΚ, έχει παίξει και στην Κύπρο και το 2017 είχε πρωτοβεθεί στον ΠΑΟΚ.

Έχει τρία Κύπελλα Ελλάδας και ένα Πρωτάθλημα. Στον ΠΑΟΚ είχε παίξει 179 αγώνες και ενώ είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα