Βόλος: «Η Super League διοικείται με αυταρχική και ιδιοκτησιακή αντίληψη με την χείριστη μορφή του προσωπικού μαγαζιού»

Βόλος: «Η Super League διοικείται με αυταρχική και ιδιοκτησιακή αντίληψη με την χείριστη μορφή του προσωπικού μαγαζιού»

Newsroom
Βόλος: «Η Super League διοικείται με αυταρχική και ιδιοκτησιακή αντίληψη με την χείριστη μορφή του προσωπικού μαγαζιού»

bet365

Η ΠΑΕ Βόλος με ανακοίνωσή της τοποθετήθηκε πάνω στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Super League, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο ότι η Λίγκα «διοικείται με αυταρχική και ιδιοκτησιακή αντίληψη και μάλιστα με την χείριστη μορφή του προσωπικού μαγαζιού».

Θέση στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Λίγκα πήρε η ΠΑΕ Βόλος. Με ανακοίνωσή τους οι κυανέρυθροι κάνουν λόγο ότι «η Super League διοικείται με αυταρχική και ιδιοκτησιακή αντίληψη και μάλιστα με την χείριστη μορφή του προσωπικού μαγαζιού» και προσθέτουν μεταξύ άλλων πως «τα πράγματα παίρνουν εξαιρετικά επικίνδυνη τροπή καθώς κάποιοι φαίνεται ότι ονειρεύονται εξουσίες τύπου Λουδοβίκου ή Αμιν Νταντά», ενώ παράλληλα καλούν άμεσα τη σύγκλιση έκτακτου Δ.Σ. της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

«Για πολλοστή φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα προχωρούμε στην εξαιρετικά δυσάρεστη διαπίστωση ότι πλέον η Super League διοικείται με αυταρχική και ιδιοκτησιακή αντίληψη και μάλιστα με την χείριστη μορφή του προσωπικού μαγαζιού.

Μπροστά, λοιπόν, στα όσα τραγελαφικά γεγονότα συμβαίνουν, που υποβαθμίζουν ακόμη περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο, θεωρούμε υποχρέωσή μας να αντιδράσουμε και να πάρουμε θέση, με τρόπο ξεκάθαρο και αντρίκιο και σίγουρα όχι με το γνωστό σε κάποιους «λογοτιμήτικο» και γι αυτό ζητούμε άμεσα τη σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας Επισημαίνουμε ότι η ΠΑΕ Βόλος έχει ζητήσει ήδη σύγκληση του Δ.Σ. με επιστολές της από 2/9/22 και 7/9/22, επιστολές που όχι μόνο δεν ελήφθησαν υπόψη, αλλά ούτε καν απαντήθηκαν.

Όταν μάλιστα με τη σημερινή, προσωπική ως φαίνεται, ανακοίνωση του Προέδρου, γίνεται λόγος για ανεξαρτησία της Λίγκας, τα πράγματα παίρνουν εξαιρετικά επικίνδυνη τροπή καθώς κάποιοι φαίνεται ότι ονειρεύονται εξουσίες τύπου Λουδοβίκου ή Αμιν Νταντά!

Καλούμε τη σημερινή ηγεσία της Super League να αναλογιστεί τις τεράστιες ευθύνες της έναντι του ίδιου του ποδοσφαίρου και να σταματήσει τέτοιες προκλητικές και απαράδεκτες ενέργειες που το υποβαθμίζουν και το εξευτελίζουν.

Και στην περίπτωση, δε, που δεν είναι ικανή να συνειδητοποιήσει τη ζημιά που προκαλεί, καλούμε τα άλλα μέλη του συνεταιρισμού να αντιδράσουν επιτέλους υπεύθυνα, σοβαρά και αποφασιστικά, βάζοντας στοπ στον κατήφορο διασώζοντας ό,τι έχει απομείνει από το κύρος και την αξιοπρέπεια του ποδοσφαίρου μας.

Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν τασσόμαστε υπέρ του ενός ή άλλου από τους λεγόμενους Βig4. Απλά επαναστατούμε γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Επιτέλους όλοι έχουμε υποχρέωση να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα