Καταλύτης ο Μαρσέλο στη μεταγραφή του Χάμες στον Ολυμπιακό

Καταλύτης ο Μαρσέλο στη μεταγραφή του Χάμες στον Ολυμπιακό

Καταλύτης ο Μαρσέλο στη μεταγραφή του Χάμες στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο Gazzetta την καθοριστική συμβολή του Μαρσέλο στη μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό.

Μετά λοιπόν τον Μαρσέλο ο Χάμες Ροντρίγκες! Ο Ολυμπιακός την έκανε πάλι, μόνο που αυτή τη φορά ήμασταν πιο…προετοιμασμένοι σε σχέση με τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου, στην οποία...μάλλον πιαστήκαμε στον ύπνο.

Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός τον τελευταίο καιρό σκάει τη μία μεταγραφική βόμβα μετά την άλλη, δείχνοντας τη διάθεση του να φτιάξει, έστω και με καθυστέρηση, μία πραγματικά πολύ δυνατή ομάδα. Νομίζω δε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην περίπτωση του Κολομβιανού σταρ αξιοποίησε πολύ έξυπνα την παρουσία του Βραζιλιάνου άσου στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Τέσσερα χρόνια έπαιξαν μαζί στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μαρσέλο με τον Χάμες: από το καλοκαίρι του 2014 έως το καλοκαίρι του 2017 και μετά όλη τη σεζόν 2019-20. Εσείς τι λέτε, δεν έπαιξε ρόλο ο Μαρσέλο στη μεταγραφή του Χάμες; Είσαι εσύ Χάμες και βλέπεις ότι πάει ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό, δεν το μετράς, όταν σου έρχεται πρόταση από τον Ολυμπιακό; Μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία. Όπως δεν έχω εγώ την παραμικρή αμφιβολία για το ότι οι δυό τους θα τηλεφωνήθηκαν αυτές τις ημέρες…Και για το ότι ο Κολομβιάνος έχει δει όλα τα βιντεάκια της υποδοχής του Μαρσέλο

marselo

Εδώ παίζουν άλλα κι άλλα ρόλο σε μία μεταγραφή. Ο Χάμες είδε ότι στον Ολυμπιακό ήρθε κι ένας παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης (και της Εθνικής Κροατίας), ο Βρσάλικο…Ότι εδώ είναι ένας παίκτης με πάνω από 50 συμμετοχές στην Εθνική Γαλλίας, ο Βαλμπουενά…Ότι αθλητικός διευθυντής του συλλόγου είναι ο Κριστιάν Καρεμπέ, που είχε παίξει κι αυτός χρόνια μπάλα στη Ρεάλ, όπως ο Μαρσέλο κι ο ίδιος ο Χάμε Ροντρίγκες.

Ξέρει ο Κολομβιάνος ότι έρχεται σε μία ομάδα που κάθε χρόνο κάνει πρωταθλητισμό, αλλά και σε μία χώρα και μία πόλη που του θυμίζει τη Μαδρίτη, το Μονακό, το Οπόρτο, εκεί που είχε παίξει δηλαδή την καλύτερη μπάλα της καριέρας του. Κι όχι το Μόναχο (Μπάγερν) η, το Λίβερπουλ (Έβερτον) που δεν του άρεσε το κρύο-και είχε βγει και το είχε δηλώσει. Όλα παίζουν ρόλο. Και φυσικά τα χρήματα που δίνει ο Ολυμπιακός.

Τέλος πάντων, τελειώνει τα ιατρικά και θα πάει να υπογράψει ο Χάμες, για να ανακοινωθεί λογικά αύριο η μεταγραφή του.

Άσχετο: πραγματικά δεν «λέει» να πάρεις ολόκληρο Χάμες Ροντρίγκες και να μην έχει δικαίωμα να παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ. Αλλά αυτές τις μεταγραφές, όπως έχουμε πλέον αντιληφθεί, δεν τις κάνεις όποτε θέλεις εσύ, αλλά όταν η χρονική, κι όχι μόνο, συγκυρία είναι τέτοια που να σου δίνουν τη δυνατότητα να τις κάνεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.