Άρης: Έφτασε στην Ελλάδα ο Άλαν Πάρντιου (vid+pics)

Άρης: Έφτασε στην Ελλάδα ο Άλαν Πάρντιου (vid+pics)

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Έφτασε στην Ελλάδα ο Άλαν Πάρντιου (vid+pics)

bet365

Προσγειώθηκε στην Ελλάδα ο Άλαν Πάρντιου ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 61χρονος Άγγλος τεχνικός έφτασε πριν από λίγο στο αεροδρόμιο Μακεδονία και την Θεσσαλονίκη, όπως ήταν προγραμματισμένο να συμβεί, προκειμένου να ολοκληρώσει και το διαδικαστικό μέρος μίας συμφωνίας που έχει επιτευχθεί εδώ και αρκετές μέρες.

Η συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπει συνεργασία δύο ετών και ο Άλαν Πάρντιου έφτασε στη Θεσσαλονίκη συνοδευόμενος από τον άμεσο συνεργάτη του Άλεξ Ντάιερ. «Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Νιώθω ότι έχω μια πρόκληση μπροστά μου. Έχω δει την ομάδα, είναι καλή αλλά θέλω να τη ζήσω από κοντά και να βγάλω τα συμπεράσματά μου. Να γνωριστώ με τα παιδιά και να τους εξηγήσω τη φιλοσοφία μου για να περάσω τα δικά μου θέλω. Αντιλαμβάνομαι ότι έχω να κάνω δουλειά και στο θέμα των αποδυτηρίων, δηλαδή να εμψυχώσω τους παίκτες. Οπότε ανυπομονώ για τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου», είπε λίγο μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Άλαν Πάρντιου ρωτήθηκε για τη φιλοσοφία του και απάντησε... «αυτή τη στιγμή δεν θέλω και δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα. Και σίγουρα δεν μπορώ να αναλύσω τη φιλοσοφία μου εδώ στο αεροδρόμιο. Θέλω να είμαστε επαγγελματίες και να κερδίσουμε παιχνίδι γιατί στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι που μετράει. Ξέρω ότι δεν είναι τόσο απλό, άμεσα, να αλλάξω πολλά πράγματα αλλά στη διάρκεια του χρόνου θα κάνω τις παρεμβάσεις μου».

Το πλάνο για τον 61χρονο προπονητή περιλαμβάνει τη διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης για να ακολουθήσει το απόγευμα η πρώτη του προπόνηση όπου θα παρουσιαστεί από τον Αγησίλαο Τουμαζάτο στους ποδοσφαιριστές.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την άφιξή του:

pardew

pardew1

Video edited on Kapwing

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα