Από τον Λεβαδειακό στον Παναθηναϊκό Β' ο Βουτσάς

Newsroom
 Από τον Λεβαδειακό στον Παναθηναϊκό Β' ο Βουτσάς

bet365

Ο 21χρονος μέσος Χρήστος Βουτσάς που αγωνίζονταν στον Λεβαδειακό εντάχθηκε στη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού

Στον Παναθηναϊκό Β' με τη μορφή του ετήσιου δανεισμού από τον Λεβαδειακό θα συνεχίσει ο Χρήστος Βουτσάς. Ο 21χρονος μέσος μετακινήθηκε το καλοκαίρι στους Βοιωτούς προερχόμενος από τον Εργοτέλη και στην τρέχουσα σεζόν έπαιξε σε δύο παιχνίδια τους στη Super League.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση, με τη μορφή του μονοετούς δανεισμού από τον Λεβαδειακό, του Χρήστου Βουτσά, ο οποίος θα ενισχύσει την δεύτερη ομάδα του Τριφυλλιού.

Ο Έλληνας αμυντικός μέσος γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου του 2001 στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ και το 2019 μετακόμισε στην Ολλανδία για την Βίλεμ, όπου αγωνίστηκε στην ομάδα Νέων.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2 με τη φανέλα του Εργοτέλη, καταγράφοντας 29 συμμετοχές και ένα γκολ. Eνώ φέτος είχε δύο εμφανίσεις με τον Λεβαδειακό στην Super League.

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

@Photo credits: pao.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα