Ο Άρης επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Πίτερ Ετέμπο

Ο Άρης επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Πίτερ Ετέμπο

Newsroom
Ο Άρης επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Πίτερ Ετέμπο

bet365

Η ΠΑΕ Άρης επιβεβαίωσε τη συμφωνία της με τον Πίτερ Ετέμπο ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία τακτοποίησης των ταξιδιωτικών εγγράφων της για να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Η ΠΑΕ Άρης επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Gazzetta αφού ενημέρωσε ότι είναι οριστική η συμφωνία της με τον Πίτερ Ετέμπο καθώς επίσης και με τη Στόουκ Σίτι για τον δανεισμό του. Ο 27χρονος Νιγηριανός θα έρθει στη Θεσσαλονίκη μόλις πάρει στα χέρια του την ταξιδιωτική βίζα του, μια διαδικασία την οποία άρχισε από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας. Παράλληλα με τη συμφωνία του με τους «κίτρινους» ο Ετέμπο έλαβε πρόσκληση από την ομοσπονδία της χώρας του ούτως ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας κατά τη διακοπή των Πρωταθλημάτων.

Ο Ετέμπο ήταν από τα βασικά στελέχη της εθνικής Νιγηρίας πριν προκύψει ο περσινός σοβαρός του. Άρχισε την ευρωπαϊκή καριέρα του από την Πορτογαλία με τη φανέλα της Φεϊρένσε και ακολούθησε η μεταγραφή του στη Στόουκ το 2019 έναντι 7.2 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, στην αγγλική ομάδα δεν βρήκε τον χρόνο και κυρίως τον αγωνιστικό ρόλο που θα ήθελε. Για την ακρίβεια έπαιξε σε 51 αγώνες με τη φανέλα της Στόουκ με ενδιάμεσο σταθμό τη Λας Πάλμας (14αγώνες). Το καλοκαίρι του 2020 η Γαλατάσαραϊ πλήρωσε ενοίκιο 675.000 ευρώ για να τον αποκτήσει και ο Νιγηριανός αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια. Πέρυσι ήταν στη Γουότφορντ όπου χρησιμοποιήθηκε μόλις σε δέκα παιχνίδια καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στο γόνατο το οποίος τον κράτησε εκτός για διάστημα 4-5 μηνών με συνέπεια να μην βρει χώρο στη Γουότφορντ και παράλληλα να χάσει το Κόπα Άφρικα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα