Οριστική συμφωνία Άρη-Ετέμπο και ο Νιγηριανός έρχεται Θεσσαλονίκη

Οριστική συμφωνία Άρη-Ετέμπο και ο Νιγηριανός έρχεται Θεσσαλονίκη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Οριστική συμφωνία Άρη-Ετέμπο και ο Νιγηριανός έρχεται Θεσσαλονίκη

bet365

Ο Πίτερ Ετέμπο θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Άρη καθώς υπάρχει οριστική συμφωνία για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή ο οποίος μάλιστα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη.

Η ακριβής ημερομηνία άφιξής του θα εξαρτηθεί από τον χρόνο που θα χρειαστεί για την τακτοποίηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών για την έκδοση της βίζας τους ούτως ώστε να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Αυτό σημείωσε δημοσιογράφος του BBC και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta ισχύει σε απόλυτο βαθμό. Ο Πίτερ Ετέμπο θα αγωνιστεί στον Άρη την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο υπό τη μορφή δανεισμού από τη Στόουκ Σίτι με τους Θεσσαλονικείς να καλύπτουν μέρος του συμβολαίου του και όχι φυσικά το συνολικό το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 1.8 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτός ήταν και ο λόγος της καθυστέρησης που παρουσιάστηκε στην επίτευξη του deal, δηλαδή η ύπαρξη υψηλού συμβολαίου.

Η συμφωνία του Άρη με τη Στόουκ υπήρχε από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας αλλά υπήρξε διαφωνία στις διαπραγματεύσεις της ομάδας με τον Πίτερ Ετέμπο. Ενδεχομένως ο Νιγηριανός να ήθελε να εξετάσει κι άλλες προτάσεις, σίγουρα ο χρόνος δεν κύλησε υπέρ του ενώ ο Άρης του έστειλε τελεσίγραφο πριν από περίπου 48 ώρες νιώθοντας πλέον κι αυτός την πίεση του χρόνου. Μεσολάβησε η συμφωνία με τον Άλαν Πάρντιου για την τεχνική ηγεσία ο οποίος, σύμφωνα με όλα όσα διέρρευσε ο Άρης, κατέθεσε θετική άποψη για τον Ετέμπο συνυπογράφοντας τη συνεργασία μαζί του.

Πλέον μένει να διευκρινιστούν δύο πράγματα. Η ακριβής ημερομηνία άφιξής του αλλά και η κατάστασή του καθώς το μειονέκτημα του Ετέμπο έχει να κάνει με τον τραυματισμό που αντιμετώπισε στη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου με συνέπεια να έχει περάσει ένας χρόνος από τον τελευταίο επίσημο αγώνα του. Ο 27χρονος είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Γουότφορντ, είχε βασικό ρόλο στο ξεκίνημα της χρονιάς αλλά ο τραυματισμός του στο γόνατο στον αγώνα (25/9/2021) με τη Νιουκάσλ τον κράτησε εκτός έως και τις αρχές Μαρτίου. Στην πραγματικότητα, δεν κατάφερε να μπει ξανά στη Γουότφορντ καθώς στα παιχνίδια που ακολούθησαν χρησιμοποιήθηκε μόλις τρεις φορές και συνολικά 27 λεπτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα