ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου έγινε ο πρώτος ξένος κόουτς σε νίκες στην ιστορία του

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου έγινε ο πρώτος ξένος κόουτς σε νίκες στην ιστορία του

Newsroom
ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου έγινε ο πρώτος ξένος κόουτς σε νίκες στην ιστορία του

bet365

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε χθες (12/09) της Λαμίας με 1-0 με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να φτάνει τις 100 νίκες στην καριέρα του με τον «δικέφαλο του βορρά» και να γίνεται ταυτόχρονα ο πρώτος σε νίκες ξένος προπονητής στην ιστορία της ομάδας.

Οι Θεσσαλονικείς μπορεί να κέρδισαν την Λαμία με το «φτωχό» 1-0, όμως αυτό ήταν αρκετά τόσο για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης όσο και για τον Λουτσέσκου για να πάρει το 100ο ροζ φύλλο αγώνα στην καριέρα του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μάλιστα κατόρθωσε με αυτή τη νίκη να ξεπεράσει τον Λες Σάνον σε νίκες στο πρωτάθλημα (68 την περίοδο 1971-1974), αφού έφτασε τις 69, και να γίνει ο πρώτος σε νίκες ξένος προπονητής στην ιστορία του «δικεφάλου του βορρά». Αν συμπεριλάβουμε και τους Έλληνες προπονητές, ο μόνος που ξεπερνάει τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης, από τον οποίο όμως ο Ρουμάνος απέχει πολύ ακόμα, αφού ο Έλληνας κόουτς έχει 95.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα