Νικολαΐδης: «Δεν μπορείς να δώσεις και τα δύο πέναλτι»

Newsroom
Νικολαΐδης: «Δεν μπορείς να δώσεις και τα δύο πέναλτι»

bet365

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή Monday FC στα κανάλια NovaSports σχολίασε τις φάσεις των δύο πέναλτι που πήρε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αρκετή κουβέντα σήκωσαν οι δύο φάσεις πέναλτι που πήρε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αυτές κλήθηκε να σχολιάσει ο Ντέμης Νικολαΐδης στα κανάλια NovaSports και στην εκπομπή Monday FC.

Ο Νικολαΐδης τόνισε πως ο Βούλγαρος ρέφερι Καμπάκοφ άφηνε το ματς και δεν σφύριζε συνέχεια, προσθέτοντας πως σαν διαιτητής αν δεν δίνεις φάουλ την επαφή του Σπόραρ στον Χατζισαφί, δεν δίνεις και τη δεύτερη περίπτωση στο μαρκάρισμα του Λιβάι Γκαρσία στον Γκάνεα.

«Ο διαιτητής έπαιζε και άφηνε το ματς, δεν σφύριζε συνεχεία. Έχω ακούσει τα πάντα για τα δύο πέναλτι. Ήταν όλα στην κόψη του ξυραφιού. Βλέπουμε ότι υπάρχει επαφή του Σπόραρ με τον Χατζισαφί, αλλά ο παίκτης της ΑΕΚ σηκώνει τα χέρια και προσπαθεί να κερδίσει το φάουλ. Ο διαιτητής δίνει πέναλτι σαν να μας λέει “τέτοια φάουλ δεν τα δίνω”. Το δέχομαι.

Στο δεύτερο πέναλτι για μένα εύκολα έπεσε ο παίκτης του Παναθηναϊκού με ένα παρόμοιο σπρώξιμο. Ή δίνεις επιθετικό φάουλ στο πρώτο πέναλτι και δίνεις το δεύτερο ή αν δίνεις το πρώτο, δεν δίνεις το δεύτερο. Και τα δύο πέναλτι δεν μπορείς να τα δώσεις. Αν διαλέξεις και έχεις μια ρότα σαν διαιτητής θα δώσεις το ένα από τα δύο, όχι και τα δύο», ανέφερε ο Νικολαΐδης.

Όσο για το παιχνίδι, ο Νικολαΐδης σχολίασε:

«Ο Παναθηναϊκός νίκησε δίκαια στο ντέρμπι, ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ. Δεν είδαμε σπουδαίο ματς, αλλά είδαμε ένα παιχνίδι με πολλή ένταση, δίψα από τους παίκτες. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν σαν να έπαιζαν σε ματς που θα έκρινε τον τίτλο. Η ΑΕΚ πέτυχε ένα ωραίο γκολ. Πολύ καλή η πάσα του Αραούχο και το κοντρόλ-ντρίμπλα του Πινέδα κόντρα στη ροή του ματς. Η ΑΕΚ έχει ένα θέμα τι να κάνω την μπάλα, όταν είναι μπροστά. Έχει θέμα διαχείρισης των ματς», ανέφερε, συμπληρώνοντας:

«Ο Γκατσίνοβιτς πρέπει να παίζει εσωτερικό χαφ, αλλά είναι γνώμη μου. Ο Αλμέιδα παίρνει ρίσκα, δεν έχει υπομονή. Παίζοντας χωρίς χαφ λειτούργησε για κάποια λεπτά, αλλά εν συνεχεία «έφαγε» φάσεις. Έβλεπα την ΑΕΚ να παίζει με ένα 4-1-4-1. Αν η ΑΕΚ ισοφάριζε γρήγορα, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον Παναθηναϊκό που στο 2-1 δεν πήρε ρίσκα. Περίμενε και αν ερχόταν το 3ο γκολ, καλώς να ερχόταν.

Στην ΑΕΚ ναι μεν το κλίμα στην ομάδα είναι καλό, όλοι είναι χαρούμενοι βλέποντας να μπαίνουν πέντε και να αντικαθίστανται πέντε, αλλά η ομάδα δεν μπορεί να έχει συνοχή. Για να αποκτήσει συνοχή η ΑΕΚ, πρέπει να περάσουν πολλά αγωνιστικά λεπτά μαζί οι παίκτες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα