Ολυμπιακός: Στο... τραπέζι το ενδεχόμενο επιστροφής του Κασάμι

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Στο... τραπέζι το ενδεχόμενο επιστροφής του Κασάμι

bet365

Ο Ελβετός διεθνής χαφ ήταν στο φαληρικό γήπεδο για το Ολυμπιακός - Βόλος και σύμφωνα με πληροφορίες είναι ανοιχτή η επιστροφή του.

Παϊτίμ Κασάμι και Ολυμπιακός. Μία σχέση που δεν έχει σταματήσει στο πέρασμα των ετών. Ο διεθνής Ελβετός όχι μόνο δεν έχει ξεχάσει τον πειραϊκό σύλλογο αλλά έχει κρατήσει και επαφές με διοικητικά στελέχη του.

Ο Κασάμι ήταν στο Καραϊσκάκη την Κυριακή για το Ολυμπιακός - Βόλος. Υπάρχουν ήδη πληροφορίες πως έχει συζητηθεί εκ νέου το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Πρωταθλητή Ελλάδας. Στα 30 του χρόνια ο διεθνής Ελβετός χαφ έχει παίξει 66 ματς στον Ολυμπιακό με 9 γκολ και 9 ασίστ. Ο Κασάμι είναι κυρίως οκτάρι. Εάν τελικώς προχωρήσει αυτή τη φορά η περίπτωση επιστροφής του έως το τέλος θα αποκτηθεί και ένα εξάρι.

Δηλαδή ο Κασάμι - που η προηγούμενή του ομάδα ήταν η Βασιλεία και έχει μείνει ελεύθερος - συν έναν αμυντικό χαφ όπως ο Μπακαγιόκο. Ο Παϊτίμ Κασάμι έχει συζητήσει με τον Ολυμπιακό σε τουλάχιστον άλλες δύο περιπτώσεις στο παρελθόν την πιθανότητα επιστροφής του αλλά αυτό δεν είχε συμβεί. Στο φαληρικό γήπεδο πάντως την Κυριακή βρέθηκαν αρκετοί agents και έτσι μπορεί να προκύψουν και άλλα μεταγραφικά ζητήματα από εκεί.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα