ΟΦΗ: Ανακοινώθηκε ο Λουίς Περέα

ΟΦΗ: Ανακοινώθηκε ο Λουίς Περέα

Newsroom
ΟΦΗ: Ανακοινώθηκε ο Λουίς Περέα

bet365

Ο ΟΦΗ γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του την απόκτηση του Λουίς Περέα, που ήρθε στην ομάδα με την μορφή δανεισμού από την Λεγκανιές.

Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν την μεταγραφή του 25χρονου Ισπανού μέσου με την μορφή δανεισμού από την Λεγκανιές, η οποία τον Αύγουστο του 2020 είχε πληρώσει 3 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Οσασούνα. Ο Λουίς Περέα έφτασε χθες (10/09) στην Αθήνα και παρακολούθησε μάλιστα το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό.

Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 18 εμφανίσεις με την φανέλα της ισπανικής ομάδας αγωνιζόμενος μόλις για 764 λεπτά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τον μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή, Luis Perea, από την Leganés.

O 25χρονος μέσος, γεννημένος στις 25 Αυγούστου 1997 στην πόλη Alcalá de Henares της Ισπανίας, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Rayo Vallecano και της Atletico Μαδρίτης.

To καλοκαίρι του 2016 αποκτήθηκε από την CA Osasuna, στην οποία παρέμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2020. Στο διάστημα αυτό αγωνίστηκε σε 72 αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας 4 γκολ.

Τον Ιανουάριο του 2020 παραχωρήθηκε δανεικός στην Alcorcon, ομάδα με την οποία μέτρησε 18 συμμετοχές και 2 γκολ. Επέστρεψε στην CA Osasuna μετά τη λήξη του δανεισμού του και τον Αύγουστο του 2020 εντάχθηκε στο ρόστερ της CD Leganés, φορώντας τα χρώματά της σε 54 αναμετρήσεις.

Luis, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα