Super League: Το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής

Newsroom
Super League: Το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής

bet365

Συνέχεια με τρία ματς την Κυριακή (11/9) για την 4η αγωνιστική της Super League, με το ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στη Λεωφόρο να τραβάει τα βλέμματα.

Η 4η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται σήμερα με τρεις αναμετρήσεις. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 18:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Βόλο. Στις 21:30 ο Άρης κοντράρεται με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ενώ την ίδια ώρα υπάρχει το μεγάλο ματς της ημέρας στη Λεωφόρο, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι. Η αγωνιστική κλείνει τη Δευτέρα με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί στις 19:00 τη Λαμία στην Τούμπα.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Ξεκινώντας από το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, οι «πράσινοι» πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το τρία στα τρία στις πρώτες αγωνιστικές, με την Ένωση να επιστρέφει στις νίκες στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα έπειτα από την γκέλα με τον Βόλο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό δεν έχει στη διάθεσή του τον Χουάνκαρ, ο οποίος έκανε ατομικό στην τελευταία προπόνηση και έμεινε εκτός αποστολής. Σε αυτήν για πρώτη φορά βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων», ο Μπερνάρ. Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Φρόκου και Καμπετσής.

Ο Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ, όπως ήταν γνωστό, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τσούμπερ, ο οποίος έχει μείνει νοκ-άουτ με θλάση. Στην αποστολή για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε ο νεοαποκτηθείς Φαν Βέερτ, ενώ στην αποστολή επιστρέφει και ο Γαλανόπουλος. Εκτός έμεινε φυσικά ο Σιντιμπέ, ο οποίος χθες πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα. Στην αποστολή της Ένωσης για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μπήκαν οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Ελίασον.

Ολυμπιακός - Βόλος

Το πρόγραμμα, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, ξεκινάει στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Βόλο. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από ευρωπαϊκό ματς με τη Ναντ και την ήττα στις καθυστερήσεις, με τους Βολιώτες έπειτα από το μεγάλο διπλό επί της ΑΕΚ να... προσγειώνονται ανώμαλα γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ.

Ο Κάρλος Κορμπεράν στον Ολυμπιακό βλέπει τον Βρσάλικο να επιστρέφει σε αποστολή για πρώτη φορά μετά τον Ιούλιο, ενώ επανέρχεται και ο Εμβιλά. Εκτός έμειναν οι Σισέ και Χουάνγκ, με τον τελευταίο να έχει ενοχλήσεις. Στην αποστολή των ερυθρόλευκων βρίσκονται οι Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Κούντε, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά και Βρσάλικο.

Στον Βόλο ο Κώστας Μπράτσος δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα καλώντας για πρώτη φορά στην αποστολή τους νεοαποκτηθέντες Μπατόκιο και Οζέγκοβιτς. Σε αυτήν βρίσκονται οι Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Αλχο, Τάχατος, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Λυμπεράκης, Τσοκάνης, Ματίγια, Μπαριέντος, Μεταξάς, Τσέλιος, Μεσκίδα, Ντέλετιτς, Φερνάντες Πάολο, Φερνάντεζ Βίκτορ, Μπατόκιο, Οζέγκοβιτς, Σταμένκοβιτς.

Αστέρας Τρίπολης - Άρης

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας φιλοξενεί τον Άρη, με τους Αρκάδες να φέρνουν την τρίτη τους σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα την περασμένη εβδομάδα στο 0-0 με τη Λαμία, και τους κίτρινους να μένουν στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Ηρακλής Μεταξάς δεν έχει στη διάθεσή του τέσσερις τραυματίες και συγκεκριμένα τους Ρεγκίς, Σίτο, Βαλιέντε και Μουνάφο. Στην αποστολή του Αστέρα βρίσκονται οι Ν. Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Αντζουλάς, Ζουκάνοβιτς, Στάνκο, Τιλίκα, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Ντομίνγκεθ, Μπαρτόλο, Μπαράλες, Μπενίτο.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Τόλη Τερζή στον Άρη. Μοναδική ουσιαστική απουσία είναι εκείνη του τιμωρημένου Νταμπό, εκτός έμειναν και οι Χαϊροβιτς, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Μαρμαρίδης, Καρακασίδης, Παναγίδης και η αποστολή αποτελείται από τους εξής: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μάνου Γκαρσία, Ματέο Γκαρσία, Ζερβίνιο,Μαντσίνι, Ντουκουρέ, Γκρέι, Καμάτσο, Εμπακατά, Ενκουλού, Ντιόπ Γκουεγιέ, Λουίς Πάλμα, Οντουμπάγιο, Πίρσμαν, Μσζικού, Σγούρος.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Κυριακής:

Ολυμπιακός - Βόλος (18:30) CosmoteSport1
Αστέρας Τρίπολης - Άρης (21:30) NovaSportsPrime
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (21:30) CosmoteSport1

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα