Ολυμπιακός: Πρώτη αποστολή για Βρσάλικο με Βόλο μετά τον Ιούλιο, μέσα και ο Αγκιμπού και έξω ο Ίνμπομ Χουάνγκ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Πρώτη αποστολή για Βρσάλικο με Βόλο μετά τον Ιούλιο, μέσα και ο Αγκιμπού και έξω ο Ίνμπομ Χουάνγκ

bet365

Ο Κροάτης δεξιός μπακ, Σίμε Βρσάλικο, μπήκε αποστολή για πρώτη φορά στον Ολυμπιακό μετά τον Ιούλιο και τα ματς με τη Μακάμπι Χάιφα.

Ο Σίμε Βρσάλικο είναι μία σημαντική επιστροφή για τον Ολυμπιακό και την άμυνά του. Ο έμπειρος Κροάτης μπακ επανήλθε στις αποστολές για πρώτη φορά μετά τον Ιούλιο. Αυτό συνέβη για το Ολυμπιακός - Βόλος. Ίσως μάλιστα χριστεί και βασικός.

Στην αποστολή είναι ο Μανωλάς, που είχε ορισμένες ενοχλήσεις αλλά όχι οι Παπέ Σισέ και Ίνμπομ Χουάνγκ με τον Κορεάτη χαφ να είχε επίσης ενοχλήσεις. Επίσης στους εκλεκτούς είναι και ο Εμβιλά. Μέσα είναι ο Αγκιμπού Καμαρά. Ο Ίνμπομ Χουάνγκ έχει δεχθεί μία κλωτσιά στη γάμπα και προφυλάσσεται. Κρίθηκε σκόπιμο να μην πάρει ρίσκο η ομάδα. Εκτός έχει μείνει και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Βόλο. Οι επιλογές του Κάρλος Κορμπεράν για την αναμέτρηση εναντίον των Θεσσαλών στο Φάληρο.

Την Κυριακή (11/9, 18.30, Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Βόλο ΝΠΣ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23.

Η προπόνηση των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (10/9) και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο προπονητής Κάρλος Κορμπεράν ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Κούντε, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά και Βρσάλικο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα