Γαλανόπουλος: Ξανά σε αποστολή της ΑΕΚ!

Γαλανόπουλος: Ξανά σε αποστολή της ΑΕΚ!

Δημήτρης Βέργος
Γαλανόπουλος: Ξανά σε αποστολή της ΑΕΚ!

bet365

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μπορεί να έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα, αλλά δεν το έβαλε κάτω, και επιστρέφει σε αποστολή της ΑΕΚ μετά το δεύτερο χειρουργείο.

Το πλέον ευχάριστο νέο προέκυψε έπειτα από την ανακοίνωση της αποστολής της ΑΕΚ από τον Ματίας Αλμέιδα για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Κι αυτό γιατί ο Κώστας Γαλανόπουλος έκανε την επανεμφάνισή του σε αυτήν!

Ο Γαλανόπουλος είχε αγωνιστεί τελευταία φορά στις 12 Σεπτεμβρίου του 2021 όταν και έπαιξε για 45 λεπτά στη νίκη με 3-0 επί του Ιωνικού στην πρεμιέρα του περσινού πρωταθλήματος. Ωστόσο, μετά από αυτό το παιχνίδι, οι εφιάλτες για τον Έλληνα μέσο επέστρεψαν καθώς ένιωσε νέες δυνατές ενοχλήσεις στον ήδη χειρουργημένο χόνδρο του αστραγάλου του που τον είχαν αφήσει 11 μήνες εκτός την προηγούμενη χρονιά.

Αυτό που αποφασίστηκε από την ΑΕΚ μαζί με τον ίδιο τον «Γαλανό» ήταν να υποβληθεί σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση στο συγκεκριμένο σημείο και να ακολουθήσει μια πολύ προσεκτική αποκατάσταση προκειμένου αυτή τη φορά το πρόβλημα να τον αφήσει οριστικά. Ήδη από τα τέλη της περσινής σεζόν ο Γαλανόπουλος ένιωθε καλά, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την επιστροφή του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Τελευταία ο 24χρονος Έλληνας μέσος έπαιρνε χρόνο συμμετοχής στα φιλικά της ΑΕΚ Β' για να βρει ρυθμό, ενώ συμμετείχε και στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του Ματίας Αλμέιδα με την πρώτη ομάδα στα Σπάτα. Έτσι ο Αργεντινός τεχνικός τον συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή, με τον Γαλανόπουλο να επιστρέφει! Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Γαλανό» είχε βρεθεί και στην αποστολή της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό, χωρίς όμως να αγωνιστεί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα