Αναστασίου: «Αν ο Καρέλης είναι συγκεντρωμένος θα βάλει πολλά γκολ γιατι το έχει» (vid)

Newsroom
Αναστασίου: «Αν ο Καρέλης είναι συγκεντρωμένος θα βάλει πολλά γκολ γιατι το έχει» (vid)

bet365

Στο πόσο σημαντικό ήταν το διπλό αλλά και την αγωνιστικότητα του ΟΦΗ, στάθηκε ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος είπε μία τρομερή ατάκα για τον Καρέλη.

Με ένα πολύ σημαντικό διπλό έφυγε από την Κρήτη ο Παναιτωλικός, ο οποίος νίκησε τον ΟΦΗ με 2-1 και έφτασε τους επτά βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στη νίκη αλλά και στη μαχητικότητα του ΟΦΗ παρά τις απουσίες, ενώ τόνισε πως ο Καρέλης θα βάλει πολλά γκολ αν είναι... συγκεντρωμένος.

«Σημαντική νίκη απέναντι σε μία ταλαιπωρημένη ομάδα. Ακολουθήσαμε το πλάνο, σκοράραμε, αλλά μετά σταματήσαμε να παίζουμε και δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να μπει στο ματς, εκμεταλλευόμενος και την ατμόσφαιρα που έχει στην έδρα του.

Θα το έπαιρνε αυτός που το ήθελε πιο πολύ, είχε περισσότερη ποιότητα και είναι σημαντικό ότι τα καταφέραμε. Είπα στα παιδιά ότι τέτοια ματς πρέπει να τα παίρνουμε.

Προσπαθούμε να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, ο Καρέλης είναι ο επιθετικός μας και αν είναι συγκεντρωμένος και το πιστεύει, θα βάλει γκολ γιατί το έχει»

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα