Παπαδόπουλος: «Στον Αστέρα Τρίπολης έχουμε νοοτροπία νικητή» (vid)

Newsroom
Παπαδόπουλος: «Στον Αστέρα Τρίπολης έχουμε νοοτροπία νικητή» (vid)

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος παίκτης του Αστέρα Τρίπολης στο ματς της Λαμίας και έδωσε το «σύνθημα» για εκείνο με τον Αρη που ακολουθεί.

Τον Νίκο Παπαδόπουλο επέλεξαν οι φίλοι του Αστέρα Τρίπολης ως τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας τους στο πρόσφατο 0-0 της Λαμίας. Ο 32χρονος πορτιέρε πήρε σήμερα (9/9) το βραβείο του και αρχικά σχολίασε πως «ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την εμπιστοσύνη και την αναγνώρισα. Θα ήθελα να το αφιερώσω σε όλη την ομάδα γιατί ήταν ένα παιχνίδι που δεν κύλησε γενικά για τον Αστέρα. Τα δώσαμε όμως όλα, οι συμπαίκτες μου ήταν εκεί όταν χρειάστηκαν, οπότε το βραβείο ανήκει σε όλους, όχι μόνο σε εμένα. Θα ήθελα να το αφιερώσω στην ομάδα».

Για το ματς με τον Αρη που ακολουθεί είπε ότι «είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η νοοτροπία της ομάδας όμως είναι ότι μπαίνουμε σε κάθε ματς για τη νίκη. Ετσι θα μπούμε και στο ματς της Κυριακής. Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Με ομαδική δουλειά και τις οδηγίες του προπονητή μας. Ελπίζω να εφαρμόσουμε το πλάνο αυτή τη φορά στο 100%».

Κλείνοντας του μεταφέρθηκε μήπως έφτασε η στιγμή για την πρώτη νίκη των Αρκάδων στη σεζόν. «Θεωρώ πως ναι, αλλά δεν είναι εύκολο παιχνίδι. Πιστεύω ότι όποια ομάδα βρεθεί σε μέρα θα το κερδίσει. Ο Αρης είναι μια πολύ καλή ομάδα, όπως είμαστε κι εμείς και ελπίζω να είμαστε εμείς οι νικητές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα