Ολυμπιακός: Τιμωρημένος ο Μαρσέλο για την 4η αγωνιστική της Superleague

Ολυμπιακός: Τιμωρημένος ο Μαρσέλο για την 4η αγωνιστική της Superleague

Newsroom
Ολυμπιακός: Τιμωρημένος ο Μαρσέλο για την 4η αγωνιστική της Superleague

bet365

Την ποινή που... κουβαλάει από την Ισπανία θα εκτίσει ο Μαρσέλο στην εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο.

Είναι γνωστό πως ο Μαρσέλο χρειάζεται χρόνο για να είναι έτοιμος να προσφέρει στον Ολυμπιακό και αγωνιστικά, κάτι που σημαίνει πως δεν υπολογιζόταν από τον Κάρλος Κορμπεράν για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Βόλο.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος μπακ δεν θα είχε το δικαίωμα να αγωνιστεί, καθώς έφερε μαζί του, από την Ισπανία και μία τιμωρία από την ισπανική ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος αμυντικός είχε αποβληθεί στο παιχνίδι του Copa del Rey κόντρα στην Έλτσε και οι δηλώσεις του κατά του διαιτητή του ματς, στο τέλος του αγώνα, τον έκαναν να τιμωρηθεί για ακόμα δύο αγωνιστικές.

Δηλαδή τρεις στο σύνολο, όμως την πρώτη ποινή την έχει ήδη εκτίσει στο ματς κυπέλλου με την Μπιλμπάο. Έτσι απομένουν δύο αγώνες για να μπορεί να απαλλαγεί ο ποδοσφαιριστής από την τιμωρία.

Ο πρώτος θα είναι με τον Βόλο την ερχόμενη Κυριακή (11/09, στις 18:30) και η δεύτερη θα είναι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (18/09, στις 21:30), όπου και πάλι, πολύ δύσκολα θα έπαιρνε λεπτά συμμετοχής.

Τέλος, ο διεθνής ποδοσφαιριστής αναμένεται να είναι έτοιμος μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα