Από τον Ολυμπιακό στην Ουράλ ο Ραντζέλοβιτς

Από τον Ολυμπιακό στην Ουράλ ο Ραντζέλοβιτς

Newsroom
Από τον Ολυμπιακό στην Ουράλ ο Ραντζέλοβιτς

bet365

Η Ουράλ δήλωσε τον Ραντζέλοβιτς στη διοργανώτρια αρχή του ρωσικού πρωταθλήματος και είναι επίσημη η εκεί μετακίνησή του από τον Ολυμπιακό.

Παίκτης της Ουράλ έγινε ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, καθώς η ομάδα της Ρωσίας πρόλαβε τη χθεσινή (8/9) προθεσμία και ολοκλήρωσε την απόκτηση του Σέρβου μεσοεπιθετικού από τον Ολυμπιακό.

Από την Αικατερινούπολη κινήθηκαν στο... παρά ένα για χάρη του 25χρονου ακραίου, οι «ερυθρόλευκοι» αποδέχθηκαν την πρότασή τους για αγορά του παίκτη και έτσι επετεύχθη το deal.

Μάλιστα ο Ραντζέλοβιτς δηλώθηκε ήδη από τη νέα του ομάδα στο σάιτ της λίγκα και είναι επίσημη η μετακίνησή του, κάτι που σημαίνει πως «αποχαιρετά» τους Πειραιώτες με 75 συμμετοχές και επτά γκολ.
...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα