ARIS ATHENS CLUB: «Γήπεδο εντός της πόλης»

ARIS ATHENS CLUB: «Γήπεδο εντός της πόλης»

Newsroom
ARIS ATHENS CLUB: «Γήπεδο εντός της πόλης»

bet365

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύνδεσμος φίλων του Άρη «ARIS ATHENS CLUB» ζήτησε από τον ΑΣ Άρης να προχωρήσει στην παροχή επίσημων απαντήσεων για το θέμα ανέγερσης του νέου γηπέδου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το «ARIS ATHENS CLUB» εκφράζει τις ανησυχίες του αλλά και ερωτήματα τα οποία – όπως αναφέρει – θα πρέπει να απαντηθούν από τους θεσμικούς φορείς υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει να διασφαλιστούν τα συμφέροντα της ομάδας αλλά και να διερευνηθεί η πιθανότητα δημιουργίας γηπέδου εντός του ιστού της Θεσσαλονίκης.

«Ο ΑΡΗΣ δεν είναι άστεγος, ο ΑΡΗΣ έχει γήπεδο, και μάλιστα ιδιόκτητο, σε αντίθεση με άλλες ομάδες. Ο ΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ.

Στον ΑΣ ανήκει ένα «φιλέτο» για να μιλάμε και την εμπορική γλώσσα, μεγάλης οικονομικής αξίας, καθώς είναι ελάχιστα τα μεγάλα οικόπεδα εντός αστικού ιστού.

Διαβάζουμε όλοι αυτές τις μέρες ότι αυτή την ιδιοκτήτη έκταση, ο ΑΣ είναι θετικός να την ανταλλάξει με 170 στρέμματα ΕΚΤΟΣ πόλης.

Εδώ προκύπτουν ερωτήματα:

– Έχουμε γραφτεί χιλιάδες μέλη στον ΑΣ. Ποια η ενημέρωση του ΑΣ στα μέλη του;

– Πότε σκοπεύει να την κάνει; Όταν θα είμαστε προ τετελεσμένων γεγονότων;

– Με ποια άδεια και ποια διαδικασία σκοπεύει να παραχωρήσει την περιουσία του Σωματείου;
Υπενθυμίζουμε εδώ, ότι ο ΑΡΗΣ δεν ανήκει σε εμάς, σε κανένα σύνδεσμο ή οπαδό, σε καμιά ΠΑΕ, σε κανένα μεσίτη και ούτε στην εκάστοτε διοίκηση του ΑΣ.

Ανήκει στον λαό του, στο παρελθόν και στο ΜΕΛΛΟΝ του. Και κανείς δεν μπορεί να το υποθηκεύσει», αναφέρει και συμπληρώνει: «Διευκρινίζουμε: ο ΑΡΗΣ πρέπει να έχει νέο γήπεδο. Νέο γήπεδο όμως ΕΝΤΟΣ της ΠΟΛΗΣ, και ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΤΗΣ. Εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν: το καλύτερο για τον Σύλλογο και το πιο δίκαιο για την ιστορία του θα ήταν να γίνει στον σημερινό χώρο της ΔΕΘ. Ας γίνει η ανταλλαγή του Κλεάνθης Βικελίδης με χώρο στην Έκθεση λοιπόν, έναν τεράστιο και αναξιοποίητο χώρο στο Κέντρο. Φυσικά υπάρχουν και άλλα σημεία στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης, εκεί που μεγαλούργησε και μεγαλουργεί ο ΑΡΗΣ και οι Αρειανοί, ιστορικά για πάνω από 100 χρόνια».

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλη την ανακοίνωση του «ARIS ATHENS CLUB»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα