Mπαλτάκος για ορισμό Σιδηρόπουλου: «Δεν είχα γνώση, η ευθύνη ανήκει στην ΚΕΔ»

Newsroom
Mπαλτάκος για ορισμό Σιδηρόπουλου: «Δεν είχα γνώση, η ευθύνη ανήκει στην ΚΕΔ»

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, ξεχώρισε την θέση του για τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ,. έριξε την ευθύνη στην ΚΕΔ και ξεκαθάρισε πως δεν είχε καμία γνώση για αυτή την απόφαση.

Η τοποθέτηση του Μπαλτάκου στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, έχει ως εξής:

«Σχετικά με τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Α.Ε.Κ. για την 4η αγωνιστική της Super League 1, ούτε εγώ προσωπικά ούτε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνολικά, είχαμε την οποιαδήποτε γνώση ή σχέση.

Πρόκειται αποκλειστικά για απόφαση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) η οποία με βάση το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. και τις συστάσεις της Ολιστικής Μελέτης λειτουργεί αυτόνομα και ανεξάρτητα, άρα έχει και τη σχετική ευθύνη για τον συγκεκριμένο ορισμό».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα