Αλί Μπαμπά: Από τον Αστέρα στην Σπάρτακ Τρνάβα

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αλί Μπαμπά: Από τον Αστέρα στην Σπάρτακ Τρνάβα

bet365

Ο Αλί Μπαμπά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σλοβακία για την Σπάρτακ Τρνάβα. Τι γίνεται με Σόνι, Καπίγια και Σανταφέ.

Ο Αλί Μπαμπά, μετά τον περσινό του δανεισμό στην Ξάνθη, φέτος παραχωρείται από τον Αστέρα στην Σπάρτακ Τρνάβα της Σλοβακίας. Το σκεπτικό είναι να ψηθεί ακόμα έναν χρόνο και αν γυρίσει στην Τρίπολη να είναι αυτήν τη φορά ακόμα πιο έτοιμος,

Από εκεί και πέρα μένει να δούμε αν θα υπάρχει εξέλιξη στη μεταγραφή του Κέβιν Σόνι στην Χατάισπορ. Οι Τούρκοι ναι μεν είναι κοντά στο deal με τον Ζε Λουίς, αλλά αυτό δεν σχετίζεται με την περίπτωση του Καμερουνέζου επιθετικού των κιτρινομπλέ. Η αλήθεια είναι ότι αρχικά φάνηκαν αφερέγγυοι ως προς το να τηρήσουν την αρχική συμφωνία. Ο Αστέρας δεν έκανε πίσω στα «θέλω» του και πλέον μένει να δούμε αν τελικά θα υπάρξει συμφωνία.

Όσον αφορά στους Καπίγια και Σανταφέ, οι δύο Ισπανοί δεν υπολογίζονται και μένει να φανεί αν θα υπάρξει πρόταση για να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα