Σόνι: Τα δεδομένα με την Χατάισπορ, που είναι σε συζητήσεις και με τον Ζε Λουίς

Σόνι: Τα δεδομένα με την Χατάισπορ, που είναι σε συζητήσεις και με τον Ζε Λουίς

Σόνι: Τα δεδομένα με την Χατάισπορ, που είναι σε συζητήσεις και με τον Ζε Λουίς

bet365

Η Χατάισπορ δεν έχει τηρήσει τα όσα αρχικά συμφώνησε με τον Αστέρα Τρίπολης κι αν δεν προσφέρει όσα είχε δεσμευτεί, τότε το deal δεν θα ολοκληρωθεί.

Στις 25 Αυγούστου σάς ενημερώσαμε στο Gazzetta ότι ο Χατάισπορ είναι κοντά στην αγορά του Κέβιν Σόνι από τον Αστέρα Τρίπολης.

Μάλιστα, δύο μέρες αργότερα ο Καμερουνέζος διεθνής επιθετικός βρέθηκε στην Τουρκία για την ολοκλήρωση του deal. Ακόμη όμως δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.

Γιατί; Γιατί άλλα είχαν συμφωνήσει οι Ακράδες πετώντας για την γείτονα χώρα κι άλλα τελικά πρόσφερε η διοίκηση της ομάδας στην οποία έχει πάρει μεταγραφή ο Βράνιες.

Μάλιστα, δημοσιεύματα θέλουν τώρα την Χατάισπορ να είναι κοντά στη μεταγραφή του Ζε Λουίς από το Πράσινο Ακρωτήρι. Αν γίνει αυτό, δύσκολα θα προχωρήσει και του Σόνι. Πάντως, οι Τούρκοι μέχρι και χθες το βράδυ ήταν σε επαφές με τους ανθρώπους του Αστέρα, αλλά ακόμη δεν επιστρέφουν στην αρχική συμφωνία των δύο πλευρών.

Αν μέχρι τις 8/9, τηρήσουν τελικά, τα όσα είχαν αρχικά συμφωνηθεί τότε το deal θα ολοκληρωθεί. Διαφορετικά, ο παίκτης θα παραμείνει στον Αστέρα. Εξάλλου, όταν είδαν ότι οι διοικούντες την ομάδα από το Χατάι, δεν τηρούν τις δεσμεύσεις τους, κάλεσαν τον παίκτη να επιστρέψει και γι' αυτό τον είδαμε στην αποστολή για την αναμέτρηση με τη Λαμία.

Η διοίκηση του Αστέρα δεν θα κλείσει την πόρτα του παίκτη, αλλά δεν θα κάνει και πίσω στα θέλω της, θέλοντας απλά να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα