Αστέρας Τρίπολης: «Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας στον αγώνα με τον Άρη»

Newsroom
Αστέρας Τρίπολης: «Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας στον αγώνα με τον Άρη»

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε πως στο εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Άρη δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Το ίδιο ακριβώς είχε ισχύσει και στο πρόσφατο ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει ότι στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2022-2023 με αντίπαλο τον Άρη στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", την Κυριακή (11/09, 21:30), δικαίωμα εισόδου θα έχουν ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν δικαίωμα εισόδου και στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας με αντιπάλους την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, όπως συνέβη και στον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα