Μαρσέλο: «Πάμε Ολυμπιακός» (vid)

Μαρσέλο: «Πάμε Ολυμπιακός» (vid)

Newsroom
Μαρσέλο: «Πάμε Ολυμπιακός» (vid)

bet365

Εμφανώς συγκινημένος από την υποδοχή του κόσμου, ο Μαρσέλο ευχαρίστησε τους φίλους του Ολυμπιακού τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θα βοηθήσει με δύναμη και αφοσίωση.

Μαγικές στιγμές στο Καραϊσκάκης στην υποδοχή του Μαρσέλο, με τον κόσμο να αποθεώνει τον σπουδαίο σούπερ σταρ. Ο Βραζιλιάνος από την πλευρά του εμφανώς συγκινημένος από όσα έζησε μιλώντας προς τον κόσμο ανέφερε σχετικά: «Σας ευχαριστώ όλους σας.

Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, ανάμεσά σας. Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ μαζί σας και να βοηθήσω την ομάδα με δύναμη και αφοσίωση. Πριν ξεκινήσω με την ομάδα θέλω να σας πω ένα πράγμα. Σας ευχαριστώ όλους γι' αυτή την ομάδα. Πάμε Ολυμπιακός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα