Ο Σιντιμπέ, ο φορ και... ο Φαν Φέερτ

Ο Σιντιμπέ, ο φορ και... ο Φαν Φέερτ

Γιώργος Τσακίρης
 Ο Σιντιμπέ, ο φορ και... ο Φαν Φέερτ

bet365

Συνεχίζουν στο εξωτερικό τα δημοσιεύματα για τον Γάλλο διεθνή μπακ και την ΑΕΚ, το θέμα του επιθετικού και η περίπτωση του Ολλανδού του Βόλου...

Σε αναμονή οριστικών εξελίξεων στο θέμα που αποκάλυψε η "Equipe" για το ενδεχόμενο συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, στη Γαλλία συνεχίζουν να αναφέρουν ότι η Ενωση βρίσκετα στο «κόλπο» για την απόκτηση του 30χρονου διεθνή μπακ.

Ο οποίος φαίνεται πως απασχόλησε και στη Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως η «nottinghamforest.news» μετέδωσε σήμερα (5/9) πως δεν θα γίνει κάτοικος «Σίτι Γκράουντ» και πιο συγκεκριμένα ότι «η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν θα αποκτήσει τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ με τον παίκτη που μένει ελεύθερος να πιστεύεται τώρα ότι θα υπογράψει στην ΑΕΚ».

Η περίπτωση του φορ και... ο Φαν Φέερτ

Δεν είναι όμως μόνο η περίπτωση ενίσχυσης του δεξιού διεθνούς Γάλλου μπακ που απασχολεί την ΑΕΚ. Είναι γνωστό ότι οι "κιτρινόμαυροι" αναζητούν επιθετικό για την ενίσχυση της ομάδας. Υπάρχει περίπτωση που απασχολεί από το εξωτερικό, το όνομα της οποίας δεν έχει διαρρεύσει και περιμένουμε εξελίξεις, είτε θετικές είτε αρνητικές!

Εντός συνόρων είναι γνωστή καιρό τώρα, για την ακρίβεια από τον περασμένο Γενάρη, εκείνη του Φαν Φέερτ που αγωνίζεται στον Βόλο. Προφανώς και από τους παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα έχει λόγους να τον έχει ξεχωρίσει η ομάδα. Από τον Βόλο, όχι τους «κιτρινόμαυρους», εξακολουθούν να αναφέρουν ότι η Ένωση θα επιδιωξει να τον αποκτήσει. Στην αναμονή λοιπόν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα