Εφημερίδες σήμερα (04/09): Όλα τα πρωτοσέλιδα

Newsroom
Εφημερίδες σήμερα (04/09): Όλα τα πρωτοσέλιδα

bet365

Το εξαιρετικό ντεμπούτο του Μπιέλ, το παρθενικό γκολ του Βέρμπιτς που χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό και η μεγάλη νίκη της Εθνικής μας είναι τα κυρίαρχα θέματα στα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου της ημέρας.

Η νίκη του Ολυμπιακού επί του Ιωνικού σε συνδυασμό και με το πολύ καλό ντεμπούτο του Μπιελ που είχε ένα γκολ και μία ασίστ, το πρώτο γκολ του Βέρμπιτς με το «τριφύλλι» που εν τέλει χάρισε και τη νίκη στον Παναθηναϊκό, η «βόμβα» της ΑΕΚ με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και η μεγάλη νίκη της Εθνικής επί της Ιταλίας δια χειρός Γιάννη Αντετοκούνμπο και Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι τα κυριότερα θέματα της ημέρας.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Εντυπωσιακές... πρώτες για Βέρμπιτς και Μπιέλ

H SportDay κυκλοφόρησε με επίκεντρο τον Ολυμπιακό τόσο για τη νίκη με τον Ιωνικό και το ντεμπούτο του Μπιελ όσο και για την απήχηση που είχε παγκοσμίως η μεταγραφή του Μαρσέλο.

Η LiveSport χωρίζει στα τρία το πρωτοσέλιδό της έχοντας στα δύο κεντρικά τον Βέρμπιτς, που σκόραρε στο ντεμπούτο του κι έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που «κάρφωσε» τους Ιταλούς. Στο επάνω μέρος έχει τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ιωνικού και το σόου του Μπιελ.

Το Φως των Σπορ μοιράζει το πρωτοσέλιδό του σε Εθνική μπάσκετ κάνοντας λόγο για «ψυχάρα» και σε Ολυμπιακός λέγοντας πως τα καλύτεαρ έρχονται.

Ο Κόκκινος Πρωταθλητής έχει φυσικά... κόκκινο πρωτοσέλιδο αναφερόμενος στον «τούρμπο» Μπιέλ που μιλάει με την μπάλα, αλλά στον κόσμο που έμεινε άφωνος με το μπαμ του Μαρσέλο.

Αθλητικές εφημερίδες: Η «βόμβα» του Σιντιμπέ

Η Αθλητική Ώρα του Σαββάτου σχολιάζει την κρισιμότητα του σημερινού αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ στην Ριζούπολη, αλλά και την βόμβα της «Ένωσης» με Σιντιμπέ.

Η Metrosport κινείται στους ρυθμούς του μεγάλου ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα