Παναθηναϊκός: Βραβεύθηκαν στο ημίχρονο με τον Λεβαδειακό οι παλαίμαχοι Λιβαθηνός, Καλιτζάκης, Καρούλιας και Μαυρίδης (vid)

Newsroom
Παναθηναϊκός: Βραβεύθηκαν στο ημίχρονο με τον Λεβαδειακό οι παλαίμαχοι Λιβαθηνός, Καλιτζάκης, Καρούλιας και Μαυρίδης (vid)

bet365

Στο ημίχρονο του αγώνα με τον Λεβαδειακό ο Παναθηναϊκός βράβευσε τους παλαίμαχους Λιβαθηνό, Καλιτζάκη, Καρούλια και Μαυρίδη.

Σε μία ιδιαίτερη κίνηση προχώρησε ο Παναθηναϊκός, καθώς στο ημίχρονο του αγώνα με τον Λεβαδειακό, προχώρησε στη βράβευση των παλαίμαχων Γιάννη Καλιτζάκη, Κώστα Μαυρίδη, Σπύρου Λιβαθηνό και Νίκου Καρούλια.

Αμφότεροι αποθεώθηκαν από τους οπαδούς του συλλόγου και μάλιστα, αυτό θα συμβαίνει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι με διαφορετικούς παλαίμαχους των οποίων τα ονόματα έχουν γραφτεί στην εφετινή πρώτη εμφάνιση της ομάδας.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα