Κορμπεράν: «Πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποια πράγματα, θα μας βοηθήσει πολύ ο Μπιέλ»

Newsroom
Κορμπεράν: «Πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποια πράγματα, θα μας βοηθήσει πολύ ο Μπιέλ»

bet365

Χαρούμενος για τη νίκη αλλά και την εμφάνιση του Μπιέλ, έδειξε ο Κάρλος Κορμπεράν μετά το ματς με τον Ιωνικό.

Η λάμψη του Μπιέλ στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό, έφερε ακόμα περισσότερα χαμόγελα, στο πλαίσιο της μεγάλης μεταγραφής του Μαρσέλο και οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να κερδίσουν τον Ιωνικό με 3-1.

Ο Κάρλος Κορμπεράν αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας τους ενώ στάθηκε και στο νέο απόκτημα του συλλόγου.

«Ειναι πολύ ευχάριστο ότι κερδίσαμε. Ήμασταν καλύτεροι σε μεγάλο μέρος και υπάρχει και ένα μέρος όπου πρέπει να βελτιωθούμε»

Για τον Μπιέλ: «Ο Πεπ είναι στην ομάδα για αυτό. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει και δεν χρειάστηκε καθόλου χρόνο προσαρμογής και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι»

Για τον Μαρσέλο: «Ο Μαρσέλο θα ενσωματωθεί τις επόμενες μέρες. Θα του δώσουμε λίγο χρόνο για να βρει τη φόρμα του. Είναι ένας θρύλος, βοήθησε πολύ τη Ρεάλ αλλά ξέρει πως η Ρεάλ είναι παρελθόν και θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να κατακτήσει τους δικούς του στόχους.»

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα