Ολυμπιακός: Επίσημο του Μπόουλερ και από τους Πρωταθλητές

Ολυμπιακός: Επίσημο του Μπόουλερ και από τους Πρωταθλητές

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Επίσημο του Μπόουλερ και από τους Πρωταθλητές

bet365

Ο Ολυμπιακός με τη σέντρα στο ματς με τον Ιωνικό στο Καραϊσκάκη έκανε γνωστή και την προσθήκη του Άγγλου εξτρέμ, Τζος Μπόουλερ.

Ο Τζος Μπόουλερ αγωνιζόταν στη Μπλάκπουλ. Ο παίκτης - όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από τη Νότιγχαμ Φόρεστ - θα είναι δανεικός στον Ολυμπιακό για τον επόμενο χρόνο. Ο Μπόουλερ έχει μπει και στη λίστα της Ευρώπης. Δείτε πιο κάτω το τιτίβισμα της πειραϊκής ΠΑΕ αλλά και την ανακοίνωσή της.

Στον Ολυμπιακό ο Τζος Μπόουλερ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απόκτηση του Τζος Μπόουλερ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Τζος Μπόουλερ, με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο 23χρονος εξτρέμ γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου του 1999 στο Chertsey της Αγγλίας και ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της ΚΠΡ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα της Έβερτον, με την οποία έλαβε μέρος συνολικά σε 41 ματς, με απολογισμό 6 γκολ και 3 ασίστ.

Δόθηκε δανεικός στη Χαλ, όπου έπαιξε σε 28 αγώνες της Championship και 31 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 1 ασίστ και 1 γκολ. Ακολούθως πήρε μεταγραφή στην Μπλάκπουλ με την οποία σε 52 ματς σημείωσε 10 γκολ και έδωσε 3 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα