Ολυμπιακός: Ο Μπόουλερ και η τέχνη της ντρίμπλας (vids)

Ολυμπιακός: Ο Μπόουλερ και η τέχνη της ντρίμπλας (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μπόουλερ και η τέχνη της ντρίμπλας (vids)

bet365

Ο Τζος Μπόουλερ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και το Gazzetta αναδεικνύει τις θετικές πτυχές του μέσα από ανθρώπους τον ξέρουν καλά.

Τζος Μπόουλερ λοιπόν. Μικρός σε ηλικία και χωρίς έχει πολλές φουλ χρονιές σε επίπεδο Championship, κάτι λογικό καθώς είναι ακόμα μόλις 23 ετών.

Ο Μπόουλερ τη σεζόν του 2021-2022 είχε χρονιά με 45 αγώνες, 8 γκολ και 3 ασίστ. Το 2022-2023 πρόλαβε να παίξει 7 αγώνες στη Μπλάκπουλ έχοντας 2 τέρματα.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε το τι τονίζουν για τον winger της Μπλάκπουλ, που έχει κλείσει στον Ολυμπιακό, άνθρωποι που τον ξέρουν καλά. Η Telegraph είχε αναδείξει τον Μπόουλερ για τις τεχνικές του ικανότητες και τις δυνατότητές στο ντριμπλάρισμα και γενικά στο να... ταλαιπωρεί τις αντίπαλες άμυνες. Του παίκτη έκλεισε με δανεισμό από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στον Ολυμπιακό.

Ο Κρις Ράμσεϊ που ήταν προπονητής του στην ΚΠΡ όταν ήταν πιτσιρικάς επισημαίνει για αυτόν: «Η ντρίμπλα στο ποδόσφαιρο είναι μία τέχνη που πεθαίνει έτσι δεν είναι; Το ποδόσφαιρο έχει γίνει πολύ πιο τακτικό και οι παίκτες δεν δουλεύουν τόσο πολύ στο να ντριμπλάρουν. Όμως ένας παίκτης σαν τον Τζος το κάνει αυτό. Είναι μία τέτοια σπάνια περίπτωση που ταιριάζει στις πιο πολλές ομάδες.

Όταν θες κάτι ξεχωριστό, μπορεί να το κάνει. Ο Τζος είναι παίκτης που σκέφτεται. Έχει υψηλή αντίληψη και προπονείται σκληρά. Και εγώ είχα διαφωνίες μαζί του όμως είναι παιδί που ακούει και θα ακούσει τον προπονητή του και τους προπονητές του. Ένα παιδί που μας άκουγε και εξελίχθηκε».

Ο Ντέιβιντ Ανσγουόρθ, ένας ακόμα ποδοσφαιράνθρωπος που ξέρει τον Μπόουλερ (ήταν προπονητής του σε 35 αγώνες στην Έβερτον U-21 όπου είχε 6 γκολ και 3 ασίστ), επισημαίνει ότι «μου θυμίζει τον Τζάροντ Μπόουεν (διεθνή εξτρέμ της Γουέστ Χαμ). Νομίζω πως από πλευράς τεχνικής κατάρτισης και ντρίμπλας είναι καλύτερός του. Καλύτερος από τον Τζάροντ που είναι τοπ παίκτης. Παίκτης επιπέδου Premier».

Ο Ανσγουόρθ, που έχει θητεύσει και ως προπονητής της U-23 της Έβερτον θα προσθέσει ότι «από μικρή ηλικία τον ξέραμε πολύ καλά. Μπορούσε να τρέξει μεγάλη απόσταση, να περάσει τέσσερις παίκτες και να κάνει πολλά, όμως μετράει το τι έκανε στο τέλος της φάσης. Δουλεύαμε πολλές ώρες μαζί του. Δούλεψε πολύ και ο ίδιος. Και στο πότε να ντριμπλάρει, στο timing αλλά και στο πότε να πασάρει και να σουτάρει».

Ο Μπόουλερ είναι και παίκτης που λειτουργεί διαφορετικά και εκτός γηπέδου. Όταν θεώρησε ότι δεν είχε αποδώσει καλά στην ήττα της Μπλάκπουλ από τη Σουόνσι ζήτησε συγγνώμη μέσω των social media από τον κόσμο του συλλόγου και υποσχέθηκε πως θα επανορθώσει.

Οι τελευταίες χρονιές του Μπόουλερ

2022-2023: 7 αγώνες με 2 γκολ
2021-2022: 45 αγώνες με 8 γκολ με 3 ασίστ
2020-2021: 6 αγώνες με 3 γκολ και 2 ασίστ

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα