Ολυμπιακός: Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Μπόουλερ

Βασίλης Μπαλατσός
Ολυμπιακός: Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Μπόουλερ

bet365

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου εξτρέμ Τζος Μπόουλερ και τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό! Την Παρασκευή ή το αργότερο το Σάββατο στην Ελλάδα o Άγγλος.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν oΤζος Μπόουλερ! Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε την αγορά του Βρετανού εξτρέμ από τη Μπλάκπουλ και την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού στους Πειραιώτες μέχρι το τέλος της σεζόν. Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έδωσε περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ στο κλαμπ της Championship για την απόκτηση του Άγγλου winger.

Στη Μπλάκπουλ είχε 52 αγώνες με 10 γκολ και 3 ασίστ. Στην καριέρα του έχει παίξει και σε άλλες θέσεις σε άξονα και επίθεση αλλά η βασική του θέση είναι αυτή του δεξιού ακραίου επιθετικού. Ο Μπόουλερ αναμένεται την Παρασκευή (2/9) ή το αργότερο το Σάββατο (3/9) στην Ελλάδα για να υπογράψει, να παρουσιαστεί και να ενταχθεί στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Κάρλος Κορμπεράν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα