Παναθηναϊκός: Για το απόλυτο και την διατήρηση στη κορυφή

Παναθηναϊκός: Για το απόλυτο και την διατήρηση στη κορυφή

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Για το απόλυτο και την διατήρηση στη κορυφή

bet365

Με στόχο το 3/3 και την παραμονή στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το βράδυ του Σαββάτου(20.30) στη Λεωφόρο τον Λεβαδειακό. Οι σκέψεις ενδεκάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, επιστροφή για Μάγκνουσον, εκτός αποστολής ο Χουάνκαρ.

Mετά την νίκη στη πρεμιέρα επί του Ιωνικού και το «διπλό» στο Ηράκλειο, ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο την νίκη το βράδυ του Σαββάτου στη Λεωφόρο κόντρα στον Λεβαδειακό(20:30, CosmoteSports). Tοσο για να κάνει το 3/3 στο φετινό πρωτάθλημα όσο και για να παραμείνει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ακόμη δύο παιχνίδια να ακολουθούν στο γήπεδό του, με την ΑΕΚ και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η προετοιμασία των «πρασίνων» ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Κορωπί. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Χουάνκαρ να νιώθει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και να μένει εκτός για προληπτικούς λόγους. Όπως αναμενόταν έμειναν επίσης εκτός αποστολής οι Μπερνάρντ και Σένκεφελντ. Όσον αφορά την ενδεκάδα, προβάδισμα έχουν οι: Μπρινιόλι, Γκάνεα, Κώτσιρας, Μάγκνουσον, Σάρλια, Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Τσέριν, Παλάσιος, Αϊτόρ, Σπόραρ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς, ειδικά αν η διάταξη αλλάξει από 4-3-3 σε 4-2-3-1, όπως σκοπεύει να κάνει ο Σέρβος τεχνικός μόλις τεθεί στη διάθεσή του ο Μπερνάρντ.

Ο Σλοβένος εξτρέμ βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα και θα χρειαστεί χρόνο συμμετοχής για να πάρει τα πάνω του. Από κει και πέρα, το «Απόστολος Νικολαϊδης» αναμένεται να είναι κατάμεστο. Ο κόσμος της ομάδας βλέπει την προοπτική πρωταθλητισμού που υπάρχει, το κλίμα είναι το καλύτερο δυνατό και οι φίλοι του συλλόγου θα δώσουν βροντερό παρών στη Λεωφόρο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα