«Αρνήθηκε πρόταση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για Έλις η Μπορντό» (vid)

Νότης Χάλαρης
«Αρνήθηκε πρόταση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για Έλις η Μπορντό» (vid)

bet365

Για την απόκτηση του Άλμπερθ Έλις φαίνεται πως «ψάχτηκαν» ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, λαμβάνοντας όμως αρνητική απάντηση από την Μπορντό.

Με τις ελληνικές ομάδες να ψάχνουν μέχρι και την τελευταία στιγμή, μονάδες για την ενίσχυση του ρόστερ τους, τα ξένα δημοσιεύματα δίνουν συνεχώς ονόματα για τα μεταγραφικά δρώμενα.

Όπως για παράδειγμα το «francebleu». Σύμφωνα με το γαλλικό media, τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός έκαναν «κρούση» στην Μπορντό για την απόκτηση του Άλμπερθ Έλις, όμως έλαβαν αρνητική απάντηση.

Συγκεκριμένα, ο γαλλικός σύλλογος ζητάει ένα ποσό κοντά στα οκτώ με δέκα εκατ. ευρώ για να δώσει τον 26χρονο εξτρέμ, δεδομένου πως τον αγόρασε πριν λίγους μήνες, έναντι έξι εκατ. ευρώ από την Μποαβίστα.

Ο 53 φορές διεθνής με την Ονδούρα (12 γκολ), έκανε γεμάτη σεζόν πέρσι που ήταν δανεικός στους Γάλλους, καθώς μέτρησε εννιά γκολ και μία ασίστ σε 25 συμμετοχές.

@Photo credits: Instagram

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα