Ολυμπιακός: Η πιθανή βοήθεια των άλλοτε «κομμένων» και ο Μπιέλ που τον ανεβάζει επίπεδο

Ολυμπιακός: Η πιθανή βοήθεια των άλλοτε «κομμένων» και ο Μπιέλ που τον ανεβάζει επίπεδο

Δημήτρης Τομαράς Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η πιθανή βοήθεια των άλλοτε «κομμένων» και ο Μπιέλ που τον ανεβάζει επίπεδο

bet365

Με την τελική μορφή του ρόστερ να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα ο Ολυμπιακός ανεβαίνει επίπεδο με τον Μπιέλ και περιμένει και βοήθεια από μία ειδική κατηγορία παικτών. Γράφει ο Δημήτρης Τομαράς.

Ήταν ποδοσφαιριστές που για ένα σημαντικό αγωνιστικό διάστημα είχαν τεθεί εκτός πλάνων στον Ολυμπιακό. Προφανώς το πιο βαρύ και μεγάλο όνομα από τους «κομμένους» ήταν και παραμένει ο Κώστας Φορτούνης, όμως δεν είναι ο μόνος.

Πέραν του 29χρονου μεσοεπιθετικού για τον οποίο υπήρξαν συζητήσεις, διεργασίες και η αναζήτηση της κατάλληλης φόρμουλας για σχεδόν τρεις μήνες, όλοι οι παίκτες που ήταν παροπλισμένοι προπονητικά και αγωνιστικά έχουν επανέλθει. Μία ειδική κατηγορία παικτών από τους οποίους είναι πιθανό να πάρει βοήθειες ο Ολυμπιακός.

Από τους μέχρι πρότινος «κομμένους» ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει βοήθειες και αυτό δεν αφορά μόνο στον Φορτούνη. Είναι επί παραδείγματι και ο Βρουσάι, ένας παίκτης που εάν μπορέσει να ξαναβρεί τα αγωνιστικά του πατήματα ως ακραίος επιθετικός μπορεί να βοηθήσει και δημιουργικά και επιθετικά. Μην ξεχνάμε πως και ο Φορτούνης και ο Βρουσάι είναι Έλληνες διεθνείς.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Από εκεί και πέρα η περίπτωση του Λαλά που επανήλθε προφανώς δεν έχει να κάνει μόνο με το συμβόλαιό του. Ο Γάλλος από πλευράς θέσης είναι κανονικό δεξί μπακ και με δεδομένο πως αυτήν την περίοδο είχε το πρόβλημα τραυματισμού του ο Κροάτης μπακ Βρσάλικο, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί να κληθεί να δώσει... ανάσες και βοήθειες στον Άβιλα. Το εάν θα το κάνει μένει να φανεί στο γήπεδο φυσικά. Εκεί είναι ο... καθρέφτης όλων. Εκεί κρίνονται τα πάντα και οι πάντες.

Ακόμα και ο Κούτρης ως αριστερό μπακ - που δεν ήταν ακριβώς σε αυτήν την κατηγορία όμως δεν ήταν και στα βασικά πλάνα - μπορεί να συμβάλλει σε αυτή τη θέση. Αυτή η συνθήκη βέβαια για το συγκεκριμένο γκρουπ παικτών δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο, ωστόσο σε αυτή τη φάση θα δείξουν το πόσο μπορούν να προσφέρουν και μαζί με αυτό να φανερώσουν και τη θέλησή τους να βοηθήσουν τον σύλλογό τους.

Ο Μπιέλ μαζί με τον Ίνμπομ Χουάνγκ είναι δύο προσθήκες που του αλλάζουν τον άξονα

Κακά τα ψέμματα η προσθήκη του Ισπανού Μπιέλ για τη θέση Νο10 κυρίως στον Ολυμπιακό έρχεται για να του αλλάξει επίπεδο και είναι μία τοπ μεταγραφή για ελληνικά δεδομένα αλλά και γενικότερα. Είναι και από τις πλέον δαπανηρές μεταγραφές των τελευταίων ετών στον Ερυθρόλευκο σύλλογο.

Η ποιότητα του Μπιέλ μαζί με αυτήν του Κορεάτη χαφ Ίνμπομ Χουάνγκ μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά, να... ανοίξουν αντίπαλες άμυνες, να δημιουργήσουν και να σκοράρουν. Ξέχωρα από το κέντρο (από τον άξονα του Ολυμπιακού που ήταν και παραμένει κομβικός για τους Πρωταθλητές Ελλάδας) βέβαια θα πρέπει αν περιμένουμε και το πως θα διαμορφωθεί το ρόστερ και ως προς τους εξτρέμ.

Ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην προσθήκη του Άγγλου εξτρέμ Μπόουλερ, όμως αυτό δεν είναι το μοναδικό ανοιχτό θέμα. Όπως και να έχει και για τον Κορμπεράν και για τον Ολυμπιακό το πλέον σημαντικό είναι να κλείσουν όλα τα μέτωπα του ρόστερ έτσι ώστε μετά να αφοσιωθούν άπαντες στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Απλά θα πρέπει να υπενθυμιστεί πως ο Ολυμπιακός απόψε το βράδυ (βράδυ Παρασκευής) πρέπει να δηλώσει τη λίστα του οπότε τα χρονικά περιθώρια είναι πιο στενά από ποτέ για την όποια νέα προσθήκη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.