Super League: Ολυμπιακός και Ιωνικός δεν επηρεάζονται από τις όποιες κυρώσεις στην ΕΠΣ Πειραιά

Super League: Ολυμπιακός και Ιωνικός δεν επηρεάζονται από τις όποιες κυρώσεις στην ΕΠΣ Πειραιά

Δημήτρης Τομαράς
Super League: Ολυμπιακός και Ιωνικός δεν επηρεάζονται από τις όποιες κυρώσεις στην ΕΠΣ Πειραιά

bet365

Καμία επίπτωση δεν θα έχουν οι Ολυμπιακός και Ιωνικός ακόμα και εάν ακυρωθεί η ιδιότητα του μέλους της ΕΠΟ από την Εκτελεστική Επιτροπή της ομοσπονδίας, λόγω τη ανακοίνωσης εναντίον του Στιβ Μπένετ και της Ελένης Λαμπαδαρίου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά για την Ελένη Λαμπαδαρίου και τον Στιβ Μπένετ προκάλεσε την αντίδραση της ΕΠΟ. Θέση για αυτό το γεγονός πήρε ως γνωστόν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, ζητώντας την αναστολή της ΕΠΣ Πειραιά με επίσημη ανακοίνωση.

Σε μία τέτοια περίπτωση για να προκύψει ποινή αναστολής στην ΕΠΣ Πειραιά χρειάζονται τα 2 / 3 των ψήφων σε επίπεδο Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας. Αυτό μπορεί να αλλάξει εάν η ΕΠΣ Πειραιά ανακαλέσει τη συγκεκριμένη ανακοίνωση ή εφόσον τελικώς υπάρχει ποινή της να τεθεί ως θέμα σε επόμενη συνεδρίαση της ΕΠΟ.

Τώρα σε σχέση με το κανονιστικό πλαίσιο, όπως προκύπτει και από το νομικό επιτελείο της ΕΠΟ, οι Ολυμπιακός και Ιωνικός δεν πρόκειται να έχουν επιπτώσεις ή κυρώσεις εφόσον τιμωρηθεί η ΕΠΣ Πειραιά (και σε αντίθεση με τα όσα μπορεί να έχουν διαρρεύσει περί τυχόν προβλημάτων για τις δύο έδρες των ομάδων και άλλα θέματα), της οποίας είναι μέλη. Πρόκειται για δύο επαγγελματικές ομάδες και ανώνυμες εταιρείες που υπάγονται στη Super League (και προφανώς ισχύει το ίδιο και για τον Ολυμπιακό Β' στη Super League 2). Θα μπορούσαν να έχουν πρόβλημα μόνο εάν υπήρχαν ποινές για τη Λίγκα (Super League) από την ΕΠΟ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα