Ολυμπιακός: Όλο και πιο κοντά σε Καβαλέιρο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Όλο και πιο κοντά σε Καβαλέιρο

bet365

Ο Ίβαν Καβαλέιρο πλησιάζει όλο και πιο κοντά στο να πιάσει... λιμάνι, καθώς ο Ολυμπιακός φαίνεται να βρίσκει τη «χρυσή τομή».

Από την αρχή των διαπραγματεύσεων, ο Ίβαν Καβαλέιρο ήταν από τους μεταγραφικούς στόχους που μπορεί να κλείσει ο Ολυμπιακός και όσο περνάνε οι μέρες, τόσο πιο κοντά φτάνει στον Πειραιά ο Πορτογάλος εξτρέμ.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μάρκο Σίλβα και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εντύνει τις επαφές με τη Φούλαμ για να τον αποκτήσουν ως δανεικό.

Να θυμίσουμε πως ο 28χρονος εξτρέμ είχε κοστίσει στη Φούλαμ 11,8 εκατ. ευρώ τον Γενάρη του 2020, έχοντας ήδη δώσει έξι εκατ. ευρώ, όταν τον απέκτησε ως δανεικό, το καλοκαίρι του 2019. Με τον αγγλικό σύλλογο μετράει 104 συμμετοχές με έντεκα γκολ και οκτώ ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα