ΑΕΚ: Παραχωρεί δανεικό τον Λάτσι στη σλοβενική Κόπερ

ΑΕΚ: Παραχωρεί δανεικό τον Λάτσι στη σλοβενική Κόπερ

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Παραχωρεί δανεικό τον Λάτσι στη σλοβενική Κόπερ

bet365

Σε συμφωνία για τον δανεισμό του Ζίγκα Λάτσι χωρίς οψιόν στην Κόπερ έφτασε η ΑΕΚ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gazzetta για το ενδιαφέρον της σλοβενικής ομάδας.

Από τον Ιούνιο το Gazzetta σας είχε ενημερώσει ότι για τον Ζίγκα Λάτσι είχε προκύψει ενδιαφέρον από δύο ομάδες της χώρας του και συγκεκριμένα από τις Κόπερ και Τσέλιε, οι οποίες εξέταζαν τον δανεισμό του 20χρονου Σλοβένου στόπερ.

Ο Λάτσι δεν θα είχε χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ, ενώ δεν επιθυμούσε να αγωνιστεί για άλλη μια χρονιά με την ΑΕΚ Β', με την οποία πέρυσι πραγματοποίησε 20 συμμετοχές.

Τελικώς, στο deadline των μεταγραφών στη Σλοβενία, η Κόπερ προχώρησε για την περίπτωσή του με την ΑΕΚ να φτάνει σε συμφωνία για τον δανεισμό του Λάτσι στη σλοβενική ομάδα για ένα χρόνο χωρίς οψιόν αγοράς, επιβεβαιώνοντας απόλυτα το ρεπορτάζ του Gazzetta.

Ο Λάτσι ανήκει στην ΑΕΚ από τον Φεβρουάριο του 2020, όταν και είχε αποκτηθεί από τη σλοβενική Μούρα. Πέρυσι το καλοκαίρι είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του για πέντε χρόνια ως το καλοκαίρι του 2026 αποτελώντας ένα από τα πρότζεκτ των κιτρινόμαυρων. Με την πρώτη ομάδα της Ένωσης μετράει 15 συμμετοχές.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα