ΑΕΚ: Ο Λάτσι απασχολεί τις σλοβένικες Κόπερ και Τσέλιε

ΑΕΚ: Ο Λάτσι απασχολεί τις σλοβένικες Κόπερ και Τσέλιε

ΑΕΚ: Ο Λάτσι απασχολεί τις σλοβένικες Κόπερ και Τσέλιε

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σλοβενία, οι Κόπερ και Τσέλιε καλοβλέπουν την περίπτωση του Ζίγκα Λάτσι και μένει να φανεί αν θα προσεγγίσουν την ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Ένα από τα σημαντικά πρότζεκτ της ΑΕΚ, κάτι που έχει τονιστεί και στο παρελθόν από τους ανθρώπους της ομάδας, είναι ο Ζίγκα Λάτσι. Ο 20χρονος Σλοβένος στόπερ μπήκε στα... βαθιά πρόπερσι πραγματοποιώντας 13 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Τη σεζόν που μας πέρασε βρέθηκε στην ΑΕΚ Β' έχοντας 20 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ αγωνίστηκε μία φορά με την πρώτη ομάδα στη ρεβάνς Κυπέλλου με την Κηφισιά.

Ο Λάτσι διαθέτει ταλέντο, αποτελεί έναν αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό -χαρακτηριστικό που δεν βρίσκεις εύκολα στην αγορά- και είναι λογικό να υπάρχουν αρκετές προσδοκίες. Ο Σλοβένος στόπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2026 στην ΑΕΚ, αλλά η παρουσία του στη δεύτερη ομάδα και την επόμενη σεζόν ίσως να μην είναι κάτι που θα επιθυμούσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πατρίδα του, δύο ομάδες και συγκεκριμένα η Κόπερ και η Τσέλιε φαίνεται πως βλέπουν με... καλό μάτι την περίπτωσή του. Καθόλου τυχαίο από τη στιγμή που ο Λάτσι αποτελεί μέλος της Εθνικής Ελπίδων της Σλοβενίας και ομολογουμένως είναι ένας ποδοσφαιριστής στον οποίο ποντάρουν πολλά και στη χώρα του για το μέλλον.

Αυτό που μένει να φανεί κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου είναι αν αυτό το ενδιαφέρον που υπάρχει, μετουσιωθεί σε κάποια κρούση προς την πλευρά της ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού για παράδειγμα. Κάτι που ενδεχομένως να έδινε και τη δυνατότητα στον Λάτσι να πάρει έναν ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της χώρας του.

Η Κόπερ τερμάτισε φέτος στη δεύτερη θέση, τρεις μόλις βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Μάριμπορ, και θα συμμετέχει στον δεύτερο προκριματικό του Europa Conference League αντιμετωπίζοντας τη Βαντούζ. Όσον αφορά την Τσέλιε, την αγωνιστική χρονιά που μας πέρασε, κυμάνθηκε αρκετά χαμηλά, λίγο πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, ωστόσο οικονομικά είναι δυνατή έχοντας Ρώσους ιδιοκτήτες.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα