ΠΑΟΚ: Κοντά σε συμφωνία με την Πάφο για τον Μουργκ

ΠΑΟΚ: Κοντά σε συμφωνία με την Πάφο για τον Μουργκ

ΠΑΟΚ: Κοντά σε συμφωνία με την Πάφο για τον Μουργκ

bet365

Η ομάδα της Πάφου, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κύπρο, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Τόμας Μουργκ.

Ο Τόμας Μουργκ είναι εδώ και καιρό εκτός πλάνων για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, οι συζητήσεις με τη ΛΑΣΚ για την επιστροφή του στην Αυστρία δεν προχώρησαν, ωστόσο στο… παρά ένα βρέθηκε ομάδα που όχι απλά ενδιαφέρεται, αλλά βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κύπρο, η ομάδα της Πάφου έχει χτυπήσει την πόρτα του «Δικεφάλου και βρίσκεται πολύ κοντά στη συμφωνία «με τις επόμενες ώρες να είναι καθοριστικές για την υλοποίηση της μεταγραφής και τις σχετικές υπογραφές συμβολαίων».

Να θυμίσουμε ότι σε αντίθεση με την Ελλάδα, η μεταγραφική περίοδος στην Κύπρο ολοκληρώνεται σήμερα (31/8) στις 23.59 το βράδυ.

Αν, όντως, ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες η μεταγραφή του Μουργκ στην ομάδα της Πάφου, οι δύο μοναδικές εκκρεμότητες από το «ασπρόμαυρο» ρόστερ, σε ότι αφορά τις αποχωρήσεις, που παραμένουν ανοικτές θα είναι του Λέο Ζαμπά και του Νίκα Νινούα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα