Δεύτερες σκέψεις για Κανέδα στον Αρη

Δεύτερες σκέψεις για Κανέδα στον Αρη

Δεύτερες σκέψεις για Κανέδα στον Αρη

bet365

Στον Αρη «παγώνουν» για μερικές ώρες την πρόσληψη του Ράουλ Κανέδα, μιας και σκέφτονται κι άλλες περιπτώσεις για την θέση του προπονητή.

Η προφορική συμφωνία του Άρη με τον Ραούλ Κανέδα βρίσκεται στον αέρα καθώς αυτό που σημειώνεται από τους «κίτρινους» είναι ότι προέκυψε περίπτωση άλλου ξένου προπονητή η οποία τους οδηγεί στην απόφαση να βάλουν στον πάγο την περίπτωση του 53χρονου τεχνικού.

Προφανώς η επανεξέταση της περίπτωσης του Ισπανού οδήγησε στην αναγνώριση μιας επιλογής υψηλότατου ρίσκο, ενδεχομένως να λογίστηκε και η αντίδραση που υπήρξε από τους φίλους της ομάδας σε συνδυασμό με τις όποιες άλλες περιπτώσεις τέθηκαν στο τραπέζι και αξιολογούνται ως πιο κατάλληλες γι’ αυτό που ψάχνει ο Άρης.

Τα παραπάνω σημαίνουν ότι ουσιαστικά ισχύουν τα όσα αναφέρθηκαν χθες (30/8) στους ποδοσφαιριστές όπου προφανώς δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι δια στόματος του ποδοσφαιρικού διευθυντή της ΠΑΕ, Δημήτρη Νιαρχιάκο, δεν αναφέρθηκε το παραμικρό για τον Ραούλ Κανέδα αλλά ότι η ομάδα θα πορευτεί με τον Τόλη Τερζή μέχρι νεοτέρας.

Κι εκτός απροόπτου, αυτός θα κατευθύνει την ομάδα στο παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα