Άρης: Ο Χερμάν Μπούργος αποχαιρέτησε τους παίκτες

Άρης: Ο Χερμάν Μπούργος αποχαιρέτησε τους παίκτες

Newsroom
Άρης: Ο Χερμάν Μπούργος αποχαιρέτησε τους παίκτες

bet365

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου βρέθηκε σήμερα (30/8) σήμερα ο Χερμάν Μπούργος ο οποίος αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του Άρη μετά την απόφαση λύσης της συνεργασίας μαζί του.

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει για την έκδοση – και τυπικά – του διαζυγίου του Άρη με τον Χερμάν Μπούργος. Μια συνεργασία η οποία αποφασίστηκε με χρονικό ορίζοντα δυόμισι ετών τελικώς όμως δεν κράτησε περισσότερο από έξι μήνες καθώς δεν υπήρξε ικανοποίηση για το επίπεδο δουλειάς του Αργεντίνου κι αυτό αποδείχθηκε με την αποπομπή του μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Σήμερα (30/8) ο Αργεντίνος τεχνικός βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και αποχαιρέτησε έναν προς έναν τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και αφού επανέλαβε τη θετική άποψη που σχημάτισε για το επίπεδο ποιότητάς τους, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Στη συνέχεια ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρης Νιαρχάκος, ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές – εκπροσωπώντας τη διοίκηση – για την απόφασή της καθώς επίσης και ότι ο Τόλης Τερζής θα εκτελέσει χρέη υπηρεσιακού προπονητή έως ότου προσληφθεί και επίσημα ο αντικαταστάτης του Χερμάν Μπούργος, παρότι ο Άρης έχει κοινοποιήσει τη συμφωνία με τον Ραούλ Κανέδα για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.

Αμφίβολος ο Πάλμα για το ντέρμπι

Στο μεταξύ, εκτός του Μόουζες Οντουμπάτζο ο οποίος θα απουσιάσει από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του Λούις Πάλμα. Ο νεαρός επιθετικός από την Ονδούρα υποβλήθηκε σε εξετάσεις κι αυτές έδειξαν ότι έχει υπερδιάταση στον ημιτενοντώδη μυ των οπίσθιων μηριαίων. Αυτό σημαίνει ότι η απόφαση για τη συμμετοχή του θα ληφθεί μέσα από την καθημερινή αξιολόγηση της κατάστασής του και λογικά από τη νέα μαγνητική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα