ΠΑΟΚ: Άρχισε να σκέφτεται το ντέρμπι με τον Άρη

ΠΑΟΚ: Άρχισε να σκέφτεται το ντέρμπι με τον Άρη

ΠΑΟΚ: Άρχισε να σκέφτεται το ντέρμπι με τον Άρη

bet365

Με τον Λευτέρη Λύρατζη να παραμένει εκτός προπονήσεων ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής (4/9) στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Λευτέρης Λύρατζης συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων και η συμμετοχή του στο κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Άρη παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη.

Στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, πρώτη της εβδομάδας πριν από το ντέρμπι στο «Κλ. Βικελίδης», ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είχε στη διάθεσή του όσους ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα εναντίον του Ατρομήτου (έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο) και από την Τετάρτη (31/8) αναμένεται να ξεκινήσει τη δουλειά πάνω στο τακτικό κομμάτι της αναμέτρησης με τον Άρη.

Εκτός προπονήσεων παραμένουν οι Γιάννης Μιχαηλίδης, Ίβαν Νέσμπεργκ και Λευτέρης Λύρατζης που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα