Ελίασον: «Ελπίζω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να παίξουμε ξανά στην Ευρώπη» (vid)

Ελίασον: «Ελπίζω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να παίξουμε ξανά στην Ευρώπη» (vid)

Newsroom
Ελίασον: «Ελπίζω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να παίξουμε ξανά στην Ευρώπη» (vid)

bet365

Ο Νίκλας Ελίασον ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι στοχεύει σε τίτλο και επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εκφράζοντας επίσης την ανυπομονησία του να αγωνιστεί στο νέο γήπεδο μπροστά στους παθιασμένους οπαδούς της Ένωσης.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Νίκλας Ελίασον, ο οποίος υπέγραψε και ανακοινώθηκε ως το 2027, αποτελώντας την έκτη μεταγραφή της Ένωσης.

Ο 26χρονος Σουηδός εξτρέμ μίλησε στο ΑΕΚ TV για τη μεταγραφή του στους κιτρινόμαυρους, για τους στόχους του, για το νέο γήπεδο και τους οπαδούς της Ένωσης και για τον Ματίας Αλμέιδα.

Αναλυτικά όσα είπε στο AEK TV:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σε ένα σπουδαίο κλαμπ, με πολύ καλούς οπαδούς. Φαίνεται να υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα γύρω από το κλαμπ, οπότε είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ.

Ελπίζω ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και θα παίξουμε ξανά στην Ευρώπη. Ελπίζω ότι θα έχουμε πολλές επιτυχίες τα επόμενα χρόνια. Ξέρω ότι η ομάδα έχει πολύ παθιασμένους οπαδούς και ότι είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ.

Επίσης, φυσικά, μπαίνει σε ένα σπουδαίο γήπεδο. Ανυπομονώ να δω το νέο γήπεδο, ελπίζω ότι θα έχει πολλούς οπαδούς και θα έχουμε πολλές επιτυχίες μαζί τα επόμενα χρόνια στο νέο γήπεδο.

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι ένας πολύ καλός προπονητής, όπως και όλο το τιμ του. Είμαι σίγουρος ότι θα μάθω πολλά απ’ αυτούς και θα πετύχουμε πολλά μαζί. Ελπίζω ότι θα είμαι έτοιμος να παίξω το συντομότερο δυνατό.

Θέλω να πω στους οπαδούς ένα ευχαριστώ για τα μηνύματα με τα οποία με υποδέχθηκαν. Και πάντα θα δίνω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω απλά να πω ευχαριστώ και ότι είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα