Νάρεϊ: «Αυτός είναι ο χαρακτήρας του ΠΑΟΚ» (vid)

Νάρεϊ: «Αυτός είναι ο χαρακτήρας του ΠΑΟΚ» (vid)

Newsroom
 Νάρεϊ: «Αυτός είναι ο χαρακτήρας του ΠΑΟΚ» (vid)

bet365

O Νάρεϊ στάθηκε στον παράγοντα «αντίδραση» που έβγαλε ο ΠΑΟΚ στο χθεσινό 2-1 επί του Ατρόμητου.

Ο «χρυσός» σκόρερ του ΠΑΟΚ ήταν χθες ο Νάρεϊ, καθώς στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το μετέπειτα 2-1 τελικό κόντρα στον Ατρόμητο. Ετσι με buzzer beater χάρισε τη νίκη στο club και ο 28χρονος μίλησε στο κανάλι του. «Είναι πολύ καλό. Πετύχαμε πριν το 2-0, αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Στη συνέχεια ισοφάρισαν σε 1-1 και για εμάς ήταν πολύ δύσκολο, αλλά το τελειωτικό χτύπημα στο φινάλε ήταν πολύ καλό. Νομίζω ότι αυτός είναι ο χαρακτήρας της ομάδας που χτίζουμε. Ο προπονητής μας λέει να παλεύουμε πάντα μέχρι το τέλος, ακόμα κι αν ο αντίπαλος βρίσκεται μπροστά στο σκορ. Εμείς παλεύουμε μέχρι το τέλος. Παίζαμε στην έδρα μας και θέλαμε το τρίποντο εδώ. Εγινε το 1-1 αλλά στο ποδόσφαιρο σου αρκεί ένα δευτερόλεπτο για να σκοράρεις. Ευτυχώς για εμάς τα καταφέραμε», σχολίασε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε τι πρέπει να περιμένει πλέον ο κόσμος από εκείνον, μετά το γκολ και την ασίστ του στις πρώτες δύο αγωνιστικές. «Ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Όπως είπα και στο παρελθόν, ήρθα εδώ με αυτοπεποίθηση και προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Να καταθέσω την ποιότητα μου για να βοηθήσω την ομάδα και θα προσπαθήσω να συνεχίσω έτσι».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα